Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο σπαραγμός ενός 5χρονου παλαιστίνιου για τον πατέρα του - Συγκλονιστικό βίντεο

07.08.2013 | 00:01
Ένα πεντάχρονο παιδί σπαράζει βλέποντας τον πατέρα του να συλλαμβάνεται. Η ιστορία είναι συγκλονιστική όπως και το γοερό κλάμα του του μικρού αγοριού.

“Ήταν η πιο ζεστή εβδομάδα του χρόνου. Το μόνο που ήθελε ο Fadel Jaber ήταν λίγο νερό για την οικογένειά του. Για το Fadel, όπως και για άλλους Παλαιστίνιους που ζουν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, οι βρύσες έχουν στερέψει. Η Ισραηλινή κυβέρνηση έχει ανακατευθύνει τους σωλήνες του νερού για να μπορούν να γεμίζουν οι πισίνες στις Ισραηλινές αποικίες, αφήνοντας οικογένειες Παλαιστίνιων όπως του Fadel χωρίς νερό.

Όταν οι Ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν το Fadel επειδή τον έπιασαν να παίρνει νερό, ο τρομαγμένος πεντάχρονος γιος του Khaled ούρλιαζε “μπαμπά, μπαμπά” καθώς τους αποχώριζαν. Αυτή είναι η καθημερινή ζωή των Παλαιστινίων που ζουν κάτω από το βάναυσο κλοιό του στρατιωτικού νόμου”.
Το κείμενο της οργάνωσης Avaaz που προσπαθεί να βοηθήσει φυλακισμένους παλαιστίνιους παρέχοντας νομική υποστήριξη και ότι άλλο μπορεί, συνοδεύει το συγκλονιστικό βίντεο με τον πεντάχρονο να σπαράζει βλέποντας τους ισραηλινούς στρατιώτες να συλλαμβάνουν τον πατέρα του. Εικόνες δυστυχώς καθημερινές που όμως κανείς δεν πρεπει να “συνηθίσει”.


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 χρονών παιδί στις μάχες της Συρίας - ΒΙΝΤΕΟ που σοκάρει!


ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν 5χρονο Παλαιστίνιο

Η "απολογία" του Ισραήλ για ενα ρεπορτάζ που συγκλόνισε τον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ