Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βενιζέλος και το μεγάλο ερώτημα για την αυριανή καθέλκυση του υ/β ΩΚΕΑΝΟΣ

19.10.2014 | 09:32
Μεγάλο ερώτημα για την τελετή της Δευτέρας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου θα καθελκυστεί το εκσυγχρονισμένο υποβρύχιο 209, ΩΚΕΑΝΟΣ είναι ένα. Θα πάει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Βαγγέλης Βενιζέλος;

Επισήμως το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοιχτό.

Η απάντηση ωστόσο είναι όχι γιατί θα πρέπει να βρισκεται στις Βρυξέλλες. Γιατί είναι τόσο ενδιαφέρουσα η πληροφορία της παρουσίας του; Μα γιατί τα τελευταία 24ωρα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι όχι μόνο θα πήγαινε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά,αλλά θα έκανε και ομιλία!

Και μόνο που κυκλοφόρησε η φήμη οι εργαζόμενοι αντέδρασαν. Όσοι βρέθηκαν στην τελετη του ΠΙΠΙΝΟΥ έζησαν την “εχθρική” ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε ο Βενιζέλος μόλις έφθασε στον χώρο της τελετής. Το “μουρμουρητό” δεν εξελίχθηκε σε κάτι χιερότερο χάρη στην καλή διάθεση των εργαζομένων να μην “χαλάσει” η τελετή αλλά και με τα …νοήματα που έκανε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ζητώντας “ηρεμία και σεβασμό”.

Οι εργαζόμενοι ότι κι αν υποστηρίζει ο κ.Βενιζέλος θεωρούν την συμφωνία με τον Σάφα κάκιστη και αυτό του το ‘χρεώνουν”. Συνεπώς τους πέφτει …βαρύ να ακούσουν και ομιλία του.

Αν θα πήγαινε ο Βενιζέλος στον Σκαραμαγκά εφόσον δεν είχε υποχρέωση στο εξωτερικό; Εννοείται πως η απάντηση είναι ναι. Για να μην σας πούμε ότι αν μπορεί θ΄ αφήσει τις Βρυξέλλες για να πάει στον Σκαραμαγκά!

Διαβάστε ακόμη:


Να εισπραχθούν τα 115 εκατομμύρια που χρωστάνε οι Γερμανοί για τα υποβρύχια ζητά ο ΣΥΡΙΖΑΤο "ημερολόγιο" του ΠΙΠΙΝΟΥ! Όλη η περιπέτειά του μέχρι να πέσει στο νερό
Όταν τα στελέχη της ΝΔ "πυροβολούσαν" τη συμφωνία Βενιζέλου για τον Σκαραμαγκά


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ