Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο χαιρέκακος Μπαγίς πιαστηκε με το δάχτυλο στο μέλι! Η Παναγιά μαζί σου Εγκεμέν!

27.12.2013 | 00:24
Και τώρα Μπαγίς να σε βοηθήσει η Παναγιά  να “καθαρίσεις”. Ο Εγκεμέν Μπαγίς πήγε σπίστι του μετά από τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στη Τουρκία. Και η αποπομπή του από τη κυβέρνηση από τον ίδιο τον Ερντογάν ,ενισχύει όσους λένε ότι “τα πήρε”.

Ο Εγκεμέν είναι αντιπαθέστατος. Έχει βέβαια πάρα πολλούς φίλους Έλληνες πολιτικούς της ίδιας αντίληψης περί πολιτικής. Λίγο...παγκοσμιοποίηση όπου κολλάνε ωραία και τα σχέδια Ανάν, λίγο πρόκληση στις δηλώσεις - ατάκες και γενικώς το στυλ του “άδειου” σε ουσία πολιτικού που χτίζει το προφίλ του δήθεν ικανού με ...τσιτάτα.

Ο Μπαγίς το είχε δουλέψει πολύ το θέμα . Και ειδικά Έλληνες και Κύπριους μας προκαλούσε όποτε έβρισκε ευκαιρία ,μόνο και και μόνο για να προκαλέσει. Συχνά τώρα με την οικονομική κρίση σε Ελλάδα και Κύπρο είχε ευχηθεί ο Αλλάχ να μας σώσει! Η Παναγιά μαζί σου τώρα Εγκεμέν.

Μερικές από τις ανοησίες που κατά καιρούς έχει ξεστομίσει ο κολλητός πολλών δικών μας πολιτικών επαναλαμβάνουμε:


•Ευχήθηκε να μας σώσει ο Αλλάχ. “Αν γινόταν αποδεκτό το σχέδιο Ανάν, τώρα δεν θα υπήρχε τουρκικός στρατός στην Κύπρο”, έχει πει ακόμη.


•”Εάν το κυπριακό πρόβλημα ήταν τόσο σημαντικό για την Ευρώπη, τότε ας ζητούσαν και από την Κύπρο την εξεύρεση μιας λύσης προτού την εντάξουν», είπε ο Εγκεμέν Μπαγίς, επικεφαλής της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, και υποστήριξε πως το Κυπριακό «δεν μπορεί να είναι όρος για την ένταξη της Τουρκίας».

•”Ο υφυπουργός Ευρώπης της Τουρκίας κ. Μπαγίς συνέχισε τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θυμήθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα που αγόρασε η Κυπριακή Δημοκρατία από το ψευδοκράτος μετά, την έκρηξη στο Μαρί για να ειρωνευτεί χαιρέκακα την Κύπρο για την δεινή οικονομική της κατάσταση”.

• “Ο κ. Μπαγίς επανάλαβε τους ισχυρισμούς του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι δεν υπάρχει κράτος που να λέγεται Κύπρος”.

• “Να τους βοηθήσει ο Θεός να σωθούν. Ο γείτονας έχει ανάγκη τον γείτονα». Αν τεθεί θέμα, είπε, να βγουν από το ευρώ, όπως το ψευδοκράτος έτσι και οι Ε/κ εάν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τουρκική λίρα «εμείς το βλέπουμε ζεστά αυτό. Ελπίζουμε ότι πολιτική αβεβαιότητα δεν θα υπάρξει». 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ