Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Χαρδούβελης καλείται στο ΣτΕ "για συμμόρφωση" με την απόφαση ακύρωσης των περικοπών

20.08.2014 | 21:50

Πρώτα το εξώδικο και τώρα κλήση του υπουργού Οικονομικών στο Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ. Η ΠανελλήνιΑ Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών κλιμακώνει τις ενέργειές της για να υποχρεώσει την κυβέρνηση είτε να εφαρμόσει την απόφαση ακύρωσης των περικοπών του ΣτΕ ,είτε να ανοίξει τα χαρτιά της για τις προθέσεις της.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ αναφέρει :


"Σας γνωρίζεται ότι, εξαντλώντας όλα τα νομικά και συνταγματικά μας όπλα, και στο πλαίσιο και της δικονομικής τακτικής που ακολουθείται, η Ομοσπονδία μας προσέφυγε ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Ν.3068/2002 του Συμβουλιου της Επικρατείας, ζητώντας, για ακόμη μία φορά την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκειμένου να υποχρεωθεί το Δημόσιο (Υπουργείο Οικονομικών) να συμμορφωθεί πλήρως και ορθώς με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ.
 
Ο Υπουργός Οικονομικών καλείται, πλέον, αρχές Σεπτεμβρίου 2014, ενώπιον του ανωτέρω Συμβουλίου, να εκθέσει τις απόψεις και τους λόγους της μη, εισέτι, συμμόρφωσής του στην προαναφερθείσα απόφαση.
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
 
Το επόμενο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία θα εντείνει και θα ασκήσει όλα εκείνα τα δικονομικά, νομικά και συνταγματικά μέσα που διαθέτει προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των μελών των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών".
 
 
Διαβάστε ακόμη:

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σαν "χρυσό χαπάκι" - Πως ψάχνουν τον νέο υπουργό
"Επέλαση" Ζιαζιά! "Ο Αρχηγός δεν μπορεί να εργάζεται για το ατομικό του συμφέρον" -Άρθρο φωτιά
Γιατί η Σοφία Βούλτεψη πρέπει να μιλήσει επειγόντως με τον στρατηγό Φράγκο! 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ