Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο χάρτης των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία

19.10.2015 | 07:46
Τι έχουν βομβαρδίσει οι Ρώσοι από τις 30 Σεπτεμβρίου ως και τις 16 Οκτωβρίου στη Συρία ,αποτυπωνεται στον χάρτη. Με μια ματιά μπορείτε να διαπιστώσετε ποιοι ήταν οι στόχοι στους οποίους επιτέθηκαν τα αεροσκάφη των Ρώσων και τα αποτελέσματά τους. Ο χάρτης προέρχεται από το Institute for the study of war (ISW).

Το αναφέρουμε γιατί παρατηρούμε ότι η μαζικότητα των βομβαρδισμών επικεντρώνεται σε περιοχές που ελέγχουν οι δυνάμεις οι οποίες μάχονται κατά του Άσαντ . Η Ρωσία δεν αποδέχεται ότι βομβαρδίζει κυρίως αυτούς και λιγότερο τους τζιχαντιστές, όπως την κατηγορεί η Δύση.

Το βέβαιο είναι ότι η ρωσική επέμβαση στη Συρία είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από αυτή που υποτίθεται ότι έκαναν οι δυτικοί τους τελευταίους μήνες.
Επίθεση σε φάλαγγα


Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,αεροσκάφη βομβάρδισαν φάλαγγα 16 οχημάτων που είχε αναχωρήσει από τη Ράκα και κατευθυνόταν προς την επαρχία Χάμα.

Το Παρατηρητήριο, δεν έχει προσδιορίσει την προέλευση των αεροσκαφών που πραγματοποίησαν την επιδρομή.

Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντελραχμάν διαβεβαίωσε ότι δεν ανήκαν στον υπό τις ΗΠΑ διεθνή συνασπισμό κατά του Ι.Κ., στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 30 χώρες.
Απανθρακωμένα πτώματα τζιχαντιστών κείτονται στον τόπο της επιδρομής, πρόσθεσε. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ