Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ομπρέλα" Ήσυχου σε Ταφύλλη και Τόσκα

05.05.2015 | 15:34
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, σε δήλωσή του σχετικά με τις επιθέσεις, μέσω δημοσιευμάτων, κατά του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη και του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα, επισημαίνει τα ακόλουθα:
 
«Τις τελευταίες μέρες είμαστε μάρτυρες μιας στοχοποιημένης επίθεσης από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στο πρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Ταφύλλη, ο οποίος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της επιτροπής εξωτερικής πολιτικής και άμυνας του κόμματος και βασικός συντελεστής του προγράμματος για την Άμυνα του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Πρόκειται για μια επίθεση που καταφέρεται με χειρουργικό τρόπο κατά της ίδιας της κυβέρνησης. Αυτός είναι και ο λόγος που μας επιβάλει να μη μείνουμε άφωνοι θεατές. Η σιωπή, άλλωστε, μπορεί και να παρερμηνευτεί από τους εργολάβους της παραπληροφόρησης και της λάσπης.
 
Συνέχεια αυτής της οργανωμένης επίθεσης αποτελεί και το δημοσίευμα που αφορούσε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Τόσκα. Ο Νίκος Τόσκας έχει μια διαδρομή και προσφορά στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και συνεχίζει την παρουσία του και την προσφορά του από τη θέση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
 
Τα δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας και ορισμένων διαπλεκόμενων μέσων «ενημέρωσης», καμία σχέση δεν έχουν με την πολιτική αντιπαράθεση η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αποτελούν μέρος ενός μιντιακού πολέμου, είναι μάχες οπισθοφυλακών του συστήματος της διαπλοκής που οδήγησε - αξιοποιώντας και τα εξοπλιστικά προγράμματα - τη χώρα στην καταστροφή και τώρα προσπαθούν να μείνουν στην επιφάνεια διασπείροντας παραπληροφόρηση στην ελληνική κοινωνία.
 
Είναι η ίδια εφημερίδα που έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των 126 μαρτύρων κατά της «Χρυσής Αυγής», λειτουργώντας σαν το μακρύ χέρι της συγκεκριμένης οργάνωσης. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την όποια παρέμβαση της Δικαιοσύνης επί του θέματος αυτού.
 
Δηλώνουμε με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο, προς όλους αυτούς, πως η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως μέρος της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας που είναι, όχι μόνο δεν πρόκειται να ενδώσει σε κανέναν εκβιασμό των «κακομαθημένων» υπηρετών της διαπλοκής που βλέπουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους αλλά και τους ενημερώνουμε πως δεν θα μείνουμε άπρακτοι. Η πολιτική μας βούληση να συγκρουστούμε με την ντόπια ολιγαρχία θα συνεχιστεί με εντεινόμενους ρυθμούς.
 
Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να πράξουν το αυτονόητο, αυτό άλλωστε που επιβάλλει και ο ρόλος τους. Να ασκούν έλεγχο και σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Η πολιτική αντιπαράθεση δεν μας φοβίζει. Αυτό που δεν θα ανεχθούμε είναι οι εργολαβίες εξόντωσης προσώπων».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ