Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οδοιπορικά: Σε αναμμένα κάρβουνα ΓΕΣ - ΓΕΑ για το "Δώρο Χριστουγέννων"

18.12.2017 | 13:42
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται το προσωπικό του ΓΕΣ και του ΓΕΑ καθώς ακόμη δεν έχει καταβληθεί το άτυπο "Δώρο Χριστουγέννων", τα οδοιπορικά. Σε ερώτημα του onalert υψηλόβαθμη πηγή του ελληνικού Πενταγώνου ανέφερε ότι η πίστωση των ποσών που αντιστοιχούν στις Ημέρες Εκτός Έδρας, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

Ήδη πάντως τα οδοιπορικά έχουν αποδοθεί στο προσωπικό του Γενικό Επιτελείου Ναυτικού, με διαφορετικούς τρόπους πίστωσης των ποσών, ανάλογα με το τμήμα που υπάγονται οι εκάστοτε δικαιούχοι.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά η εφαπαξ χορήγηση αποζημίωσης συγκεκριμένα στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας για την αντιμετώπιση των εξόδων μετακινήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υπηρεσιακών αναγκών και ασκήσεων κατά την διάρκεια Β' εξαμήνου τρέχοντος έτους ως ακολούθως:

 α. Εννέα (9) ΗΕΕ στους ανώτατους Αξκούς.

β. Επτά (7) ΗΕΕ στους ανώτερους Αξκούς.

γ. Πέντε (5) ΗΕΕ στο λοιπό στρατιωτικό προσωπικό.

δ. Τρεις (3) ΗΕΕ στο πολιτικό προσωπικό.

Στους δικαιούχους δεν συμπεριλαμβάνονται: οι ΔΕΑ και το στρατιωτικό προσωπικό του Σ.Ξ. που υπηρετεί σε Μονάδες - Υπηρεσίες των ΥΠΕΘΑ - ΓΕΕΘΑ, καθώς και οι τελούντες σε μακρά αναρρωτική άδεια, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης και άδεια ανατροφής τέκνου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ