Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι "δεινόσαυροι" των εξοπλισμών σε πόλεμο! Ποιοι αντίπαλοι του Λιακουνάκου πανηγυρίζουν

18.11.2014 | 11:08
Οι εξοπλιστικές συγκρούσεις στην ελληνική αγορά ποτέ δεν μας έλειψαν. Ακόμη και τώρα που “λεφτά δεν υπάρχουν” , δουλειές γίνονται και οι “δεινόσαυροι” των εξοπλισμών παλεύουν. Και είναι φυσιολογικό να πανηγυρίζουν με τα προβλήματα των αντιπάλων.

Αυτή τη περίοδο στο …καναβάτσο βρίσκεται ο Θωμάς Λιακουνάκος. Ποιοι πανηγυρίζουν;

Η AXON του Θ. Λιακουνακου αυτήν την περίοδο συνεργάζεται με την Γερμανική εταιρια Ράϊμενταλ που συμμετέχει στον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ΕΛΒΟ. Εκείνη που δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση την εμπλοκη των Γερμανών στην ΕΛΒΟ ειναι η ανταγωνιστρια εταιρία ΜΕΤΚΑ του Ευ. Μυτιληναιου.

Η ΑΧΟΝ αυτη την περίοδο στοχεύει στην επανάκτηση όλων των συμβολαίων εκπροσώπησης στην Ελλάδα αμερικανικών αμυντικων εταιρειών που είχε τις περασμένες τρεις δεκαετίες με πρώτη και καλύτερη την Boeing που εκτός των άλλων παράγει τα επιθετικά ελικόπτερα Apache !

Όμως υπάρχει ανταγωνισμός και μάλιστα σκληρός από επιχειρηματίες που έχουν σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Η Kestrel των Στ. Κομνοπουλου και Αλ. Τσατσου που ελέγχονται σε υποθεση δωροδοκίας πολιτικών προσώπων και στρατιωτικών για την προμηθεια των ελικοπτέρων Super Puma , χρόνια τώρα βρίσκεται σε υπόγειο πόλεμο με άλλους αντιπροσώπους και λοιπούς επιχειρηματίες που είχαν ισχυρά ερείσματα στην Γαλλία και κατα καιρούς επεδίωκαν συνεργασία με την Eurocopter.

Τώρα όλοι αυτοί που επι εποχής Τσοχατζοπουλου δεν έβλεπαν ουτε με κυαλια την Eurocopter … παίρνουν το αίμα τους πισω καθώς πιστεύουν οτι η εκδίκηση ειναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο .

Διαβάστε ακόμη:

Μόνο την ...διαθήκη του Λιακουνάκου βρήκαν στην έφοδο! Τι είπε στην οικονομική αστυνομία"Ντού" στα γραφεία και στο σπίτι Λιακουνάκου απο την οικονομική αστυνομία - Τι βρήκαν


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ