Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι καυτές στρατιωτίνες του Ισραήλ! ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

29.10.2014 | 16:00
Νέες γυναίκες που μόλις ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στον IDF, πραγματοποίησαν καυτές φωτογραφίσεις για ισραηλινή εταιρεία ρούχων, που λανσάρει ρούχα τύπου μιλιτέρ, για “καλό σκοπό”: Να προβάλλουν τις “ομορφιές του Ισραήλ” στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ.

Το εμπορικό δαιμόνιο των Ισραηλινών αντικατοπτρίζεται στο σκεπτικό μια νέας εταιρείας ρούχων δυο πρώην Ισραηλινών.Με έμπνευση που έχει τις ρίζες της στην  νέα τάση στον χώρο της γυναικείας μόδας, το λεγόμενο στυλ μιλιτέρ που κυριαρχεί τον φετινό Χειμώνα, αποφάσισαν να επιλέξουν ως μοντέλα τους, πρώην στρατιωτίνες του ισραηλινού στρατού, προβάλλοντας μάλιστα το γεγονός ότι αυτά τα πανέμορφα κορίτσια έχουν βρεθεί σε πραγματικά θέατρα μάχης, στην προσπάθεια τους να συμβάλλουν την άμυνα της χώρας του Ισραήλ. Επομένως, είναι οι πλέον κατάλληλες να λανσάρουν το στυλ μιλιτέρ και να προωθήσουν την ιδέα ότι οι γυναίκες μπορούν να συμβάλλουν σε ένα δυναμικό ρόλο και παράλληλα να μην χάσουν τη θηλυκότητά τους.
"Η MTKL ιδρύθηκε από δυο πρώην στρατιώτες που είχαν ως όνειρο να προωθήσουν παγκοσμίως τις ομορφιές του Ισραήλ και των ανθρώπων της χώρας αυτής".Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο συλλογής χορηγιών, τον INDIEGOGO, τις φωτογραφίες των κοριτσιών που περιλαμβάνονται στο υπό εκτύπωση ημερολόγιο του 2015, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την νέα ισραηλινή κολεξιόν ρούχων.  Τα ρούχα αυτά και τα συνοδευόμενα αξεσουάρ, είναι μια μείξη του στυλ των στρατιωτών με το στυλ του street fashion και το αποτέλεσμα φιλοδοξεί να κατακτήσει τον χώρο του urban fashion.
Οι χορηγοί χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσουν:

Με $10 δολάρια κάποιος μπορεί να παραλάβει ένα ψηφιακό λεύκωμα με 6 από τις εικόνες του ημερολογίου. Αν διαθέσει $25 δολάρια παραλαμβάνει το εκτυπωμένο ημερολόγιο. Μάλιστα αν είναι κάτοικος ΗΠΑ, το κόστος αποστολής είναι δωρεάν, γεγονός που αποδεικνύει το βασικό κοινό αυτής της προωθητικής ενέργειας. Με $60 δολάρια παίρνει δώρο το ημερολόγιο και ένα T-shirt. Με $100 δολάρια λαμβάνει την συλλεκτική έκδοση του ημερολογίου με τις υπογραφές των στρατιωτίνων – μοντέλων που απεικονίζονται σε αυτό. Μάλιστα, η εταιρεία φιλοδοξεί να λάβει χορηγίες των $200 έως και $600 ευρώ, προσφέροντας αντίστοιχα δώρα!

Φυσικά οι αντιδράσεις για το σκεπτικό της προώθησης των σέξι παρουσιών του ισραηλινού στρατού προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων εντός και εκτός Ισραήλ και διατυπώθηκαν καυστικά σχόλια τόσο για την “εκμετάλλευση” των κοριτσιών, αλλά έγιναν και ιδιαίτερες αναφορές στην χρονική συγκυρία της έκδοσης, λίγους μήνες μετά την αιματηρή κρίση στην Λωρίδα της Γάζας.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

 

Πηγές: MTKL

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ