Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Λευκές Τίγρεις: Οι Ειδικές Δυνάμεις της Νότιας Κορέας - ΒΙΝΤΕΟ

20.10.2015 | 16:25
 Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην Ασφάλεια απο κάθε άλλη χώρα: ενα γείτονα με πυρηνικές ικανότητες και 700,000 στρατιώτες σε ετοιμότητα. 

Συνεπώς η Ν. Κορέα πρέπει να πρέπει να ειναι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσει τον στρατό της Βόρειας Κορέας και γι αυτο το λόγο εχει δημιουργήσει ενα ειδικό σώμα που αποτελείται απο 7 διαφορετικές ταξιαρχίες Ειδικών Δυνάμεων και ενα 8ο τάγμα Ειδικών Αποστολών.

Αυτό το τάγμα, το 707 ή όπως αποκαλείται οι “Λευκές Τίγρεις" είναι το πιο ελίτ των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων εντός της Νότιας Κορέας.Η ομάδα αποτελείται από εθελοντές από όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων, μαζί με επιλεγμένους υποψηφίους. Στις Λευκές Τίγρεις υπηρετούν και άνδρες και γυναίκες.

Κάθε μέλος του 707ου εκπαιδεύεται στη μαύρη ζώνη στο Tae Kwon Do. Μέλη του τάγματος λαμβάνουν μέρος σε χειμερινη εκπαίδευση, όπου οι στρατιώτες εκτελούν ασκήσεις στο χιόνι και σε παγωμένα ποτάμια.

Tο 707ο Τάγμα ήθελαν να το διαφημίσουν σε μια κορεατικη τηλεοπτική εκπομπή και στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Το τάγμα που φοβάται ο Κιμ Γιονγ Ουν!  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ