Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι S-400 της Ρωσίας έφθασαν στη Συρία! Φωτογραφίες από την ανάπτυξή τους!

28.11.2015 | 18:49
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα την “άφιξη” των σούπερ αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην αεροπορική βάση Hmeymnin στη Συρία. Προφανώς δεν δίνει τυχαία δημοσιότητα στο γεγονός.

Οι S-400 ,έχουν ήδη τεθεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα στη Συρία και αυτό σημαίνει, απλά ότι ο εναέριος χώρος της έχει κλειδωθεί. Οτιδήποτε πετάξει στον εναέριο χώρο της Συρίας μπορεί άμεσα να καταρριφθεί.

Οι S-400 μπορούν να τεθούν σε κατάσταση μάχης μέσα σε πέντε λεπτά. Σύμφωνα με τους όρους του σύγχρονου πολέμου, ο χρόνος ανταπόκρισης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αφού η κινητικότητα του συστήματος κατά πολύ εξασφαλίζει και τη βιωσιμότητα του.
Στα ρώσικα συστήματα, η ανύψωση του πυραύλου γίνεται κάθετα και στη συνέχεια μπορεί να χτυπήσει σε στόχο με σάρωση αζιμούθιου 360 μοιρών. Στους αμερικάνικους πυραύλους «Patriot» η ζώνη εκτόξευσης έχει αζιμούθιο από 0 - 180 μοίρες και κλίση αρχικής πορείας 38 μοίρες. Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον δύο φορές περισσότερες εκτοξεύσεις για να εξασφαλιστεί η άμυνα μιας εγκατάστασης ή μιας στρατιωτικής θέσης σε πλήρη κύκλο.


  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ