Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι στρατιωτικοί εξουδετερώνουν τον κοινωνικό αυτοματισμό του 500άρικου

30.04.2014 | 00:01
Οι στρατιωτικοί εξουδετερώνουν με τον καλύτερο και τον αποτελεσματικότερο τρόπο τον κοινωνικό αυτοματισμό που εκ του πονηρού κάποιοι προσπαθούν διαρκώς να ενεργοποιήσουν εναντίον τους.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών προχώρησε σ΄ ένα ενδιαφέρον πείραμα που θα διαρκέσει μέχρι και τις 9 Μαίου ημέρα που κάποιοι στρατιωτικοί θα λάβουν το “κοινωνικό μέρισμα”. Στην σελίδα της στο facebook έθεσε ένα ερώτημα με τη μορφή ηλεκτρονικής δημοσκόπησης :

Τα αποτελέσματα του πρώτου 24ωρου είναι αποκαλυπτικά για την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια η οποία χαρακτηρίζει τους Έλληνες στρατιωτικούς. Και δείχνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν το επικίνδυνο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού. Σε ποσοστό 95% απαντούν ότι:

 
"Τα 500,00 ευρώ που δίδονται στους στρατιωτικούς, με τον τρόπο και στο χρόνο που δίδονται, πρέπει να δοθούν αρχικώς σε άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και δεν τα δικαιούνται, όπως άπορες οικογένειες, ΑΜΕΑ, άνεργοι κλπ”.

Μια καλή απάντηση και σ΄ όσους πιστεύουν ότι τα προβλήματα των στρατιωτικών θα ξεχαστούν με νέα παράσημα, εθνόσημα και στολές άγνωστης προέλευσης και έμπνευσης.

Διαβάστε ακόμη:

Μόλις 1 στους 8 στρατιωτικούς με οικογένεια ίσως πάρει ...κάτι από το "κοινωνικό μέρισμα""Κοινωνικό μέρισμα" - Από τη μια τσέπη θα μπει από την άλλη θα βγει! Τι γίνεται σ΄άλλες χώρες


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ