Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18.07.2013 | 09:42

Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν 8 Αφγανούς που μετέβαιναν σε αμερικανική βάση

Οι ταλιμπάν εκτέλεσαν σήμερα το πρωί οκτώ αφγανούς πολίτες οι οποίοι μετέβαιναν στην αμερικανική βάση Σανκ για να εργαστούν, στην επαρχία Λογκάρ, νοτίως της Καμπούλ.

Οι ταλιμπάν εκτέλεσαν σήμερα το πρωί οκτώ αφγανούς πολίτες οι οποίοι μετέβαιναν στην αμερικανική βάση Σανκ για να εργαστούν, στην επαρχία Λογκάρ, νοτίως της Καμπούλ, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.

Οι οκτώ Αφγανοί "πήγαιναν στη δουλειά όταν δια της βίας εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους", δήλωσε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της Λογκάρ Ράις Χαν Σαντέκ.

Μεταφέρθηκαν δια της βίας σε άλλο σημείο και "εκτελέστηκαν ένας ένας με μια σφαίρα στο κεφάλι", πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι οι νεκροί βρέθηκαν με τα μάτια δεμένα.

"Ήταν φτωχοί εργάτες, όλοι τους απλοί πολίτες", δήλωσε στο Πούλι Αλάμ, την πρωτεύουσα της επαρχίας, ο εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης Ντιν Μοχάμαντ Νταρβίς.

"Οι σοροί τους βρέθηκαν σε ένα χωριό, κοντά στον κεντρικό δρόμο", είπε αποδίδοντας την ευθύνη για τις δολοφονίες στους αντάρτες ταλιμπάν που πολεμούν μετά την πτώση του καθεστώτος τους το 2001 την αφγανική κυβέρνηση και τον υπό τις ΗΠΑ διεθνή συνασπισμό.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ