Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι "θεσμικοί" απόστρατοι δέχονται τα αναδρομικά σε "βάθος χρόνου"

08.07.2014 | 00:01
“Νερό στο κρασί” τους έβαλαν οι “θεσμικοί” απόστρατοι για τα αναδρομικά που δικαιούνται. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Antenna ο Αντιναύαρχος Σπύρος Περβαινάς Πρόεδρος Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών δήλωσε ότι «τα αναδρομικά εμείς είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε να δοθούν εις βάθος χρόνου».

Είναι μια θέση που διευκολύνει την κυβέρνηση η οποία σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και ενδείξεις έχει ήδη αποφασίσει αυτή τη “λύση”. Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν το “βάθος” χρόνου θα είναι τρία ή πέντε χρόνια.

Το ερώτημα είναι αν θα ακολουθήσουν και οι εν ενερεγεία αυτή τη λογική με την ελπίδα να “παλέψουν” για την επιστροφή των μισθών στο επίπεδο που αυτοί ήταν το καλοκαίρι του 2012. Γιατί όπως έχει γραφτεί και ειπωθεί η κυβέρνηση έχει “εμρηνεύσει” την απόφαση του ΣτΕ . Και σύμφωνα μ΄ αυτή την ερμηνεία μπορεί να επαναφέρει τους μισθούς σε υψηλότερο επίπεδο όχι όμως στο καλοκαίρι του 2012.

Διαβάστε ακόμη:

Εφαρμογή "γιαλαντζί" της απόφασης του ΣτΕ και εισηγήσεις για "δικαίωση μόνο στα μέλη Ενώσεων"!Σχέδιο "ξύρισμα" για ΣτΕ: "Αναδρομικά σε βάθος 3ετίας,μισθοί χαμηλότεροι από το 2012"

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ