Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Τούρκοι "έκρυψαν" τους χάρτες και τα έγγραφα που αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους στο Αιγαίο

23.05.2014 | 11:42
Λίγες ώρες μετά από την αποκαλυπτική ανάλυση του Χρήστου Μηνάγια για τα ύποπτα σχέδια των Τούρκων σε περιοχές ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η τουρκική Υδρογραφική Υπηρεσία “κατέβασε” από την ιστοσελίδα της όλα τα στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκε η συγκεκριμένη ανάλυση ,αλλά και προηγούμενα άρθρα του!

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η αφαίρεση του προγραμματισμού των ερευνών που υπήρχε στην ιστοσελίδα της τουρκικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας που θα έκαναν όλα τε ερευνητικά της σκάφη και μια σειρά από χάρτες στους οποίους απεικονίζονταν όλες οι περιοχές που προκαλούν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, αν η Τουρκία επιχειρήσει έρευνες σ΄ αυτές.

Για ποιο λόγο οι Τούρκοι προχώρησαν σ΄ αυτή τη κίνηση; Την ίδια στιγμή που προκαλούν με εξαιρετική ένταση στο Αιγαίο έχοντας αναπτύξει όλο τον στόλο τους και κάνουν μαζικές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο η αφαίρεση των επίμαχων εγγράφων και χαρτών δεν είναι εύκολο να ερμηνευθεί απλώς ως κίνηση εκτόνωσης . Πολύ περισσότερο ως υποχώρηση από τις θέσεις που έχει εκφράσει η Άγκυρα για κατασκευή εξέδρας άντλησης πετρελαίου 170 μίλια από την Αττάλεια, αγνοώντας προκλητικά το Καστελόριζο και την υφαλοκρηπίδα του.

Ιδού μερικά από τα έγγραφα που οι Τούρκοι “κατέβασαν” από την Υδρογραφική τους Υπηρεσία














Διαβάστε ακόμη:

Γιατί οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο - "Τρυπάνε" ελληνική υφαλοκρηπίδα




AOZ: Οι ελληνικές επιλογές, οι τουρκικές ανησυχίες και απειλές.



Αναδιοργάνωση και μεταρρυθμίσεις στον τουρκικό στρατό. Ανάλυση






 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ