Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα "κανόνια" του Στουρνάρα! Ανακοινώνονται τα μέτρα και οι περικοπές. Τι περιμένει τους στρατιωτικούς

29.10.2012 | 08:01

Ο χρόνος τελειώνει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα και οι στρατιωτικοί μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες πιθανότα θα ζουν σε ένα νέο “μεσαιωνικό” και απάνθρωπο εργασιακό περιβάλλον, με μισθούς “φιλοδωρήματα” αλλά με τιμές στην “αριστοκρατίας” στην αγορά και βαρύτατους φόρους.

Οι στρατιωτικοί τηρούν στάση αναμονής ,μη έχοντας τίποτα άλλο να κάνουν. Η σιωπή -που από πολλούς ερμηνεύεται και ως απάθεια- οποιουδήποτε να ασχοληθεί καν με το ζήτημα του μισθολογίου τους ,είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή.
Μέχρι πριν περίπου ένα μήνα, γινόταν έστω κάποια δήλωση περί του μισθολογίου των στρατιωτικών. Κάπου εκεί είτε επιβλήθηκε είτε ήταν επιλογή των αρμοδίων τηρείτε “σιγή ασυρμάτου” ,με τους στρατιωτικούς να νοιώθουν τελείως “ριγμένοι”.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει το Onalert για τα μισθολογικά των στρατιωτικών δεν είναι διόλου ευχάριστες. Ακόμη κι αν επιλεγεί η λύση των κλιμακωτών περικοπών η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΔ, η ραχοκοκκαλιά τους κυριολεκτικά “συνθλίβεται” από τις περικοπές που σύμφωνα με τις ποληροφορίες αυτές θα κυμανθούν από 10 έως 15%!!! Χωρίς σ΄ αυτές να υπολογίζονται διάφορα άλλα “κοψίματα”,όπως για παράδειγμα τα οδοιπορικά ή οι βαθμολογικές περικοπές.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ