Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΩΚΕΑΝΟΣ: Δυο γενιές πάνω σ΄ ένα υποβρύχιο! Η κίνηση Αβραμόπουλου που συγκίνησε-ΒΙΝΤΕΟ

20.10.2014 | 23:16
Μια κίνηση του Αβραμόπουλου “γέννησε” μια συγκινητική στιγμή στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Η τελετή για την καθέλκυση του εκσυγχρονισμού υποβρυχίου 209 ΩΚΕΑΝΟΣ, είχε ολοκληρωθεί. Το πρώτο πλήρωμα είχε επιβιβαστεί και ανέμενε τον ΥΕΘΑ να τους συγχαρεί και να τους ευχηθεί.

Ο Αβραμόπουλος το έκανε κι αμέσως μετά μαζί με τον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη πηραν θέσεις για να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία. Τότε είδε ότι στον προβλήτα ήταν συγκεντρωμένοι οι “ασπρομάλληδες” απόστρατοι που ήταν το πρώτο πλήρωμα του ΩΚΕΑΝΟΥ πριν από 35 χρόνια. Δεν έχασε την ευκαιρία και τους κάλεσε αμέσως να ανέβουν στον εκσυγχρονισμένο πια ΩΚΕΑΝΟ . Κι έτσι προέκυψε το βίντεο και η φωτογραφία με δυο γενιές πάνω στο υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ.


Το δεύτερο υποβρύχιο που πέφτει στην θάλασσα μέσα σε λίγες μέρες για τον Ελληνικό Στόλο. Το υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ τύπου 209 , σε μια λαμπρή τελετή καθελκύστηκε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Πριν λίγες μέρες καθελκύστηκε το Υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ. Υποβρύχιο τύπου 214. Δείτε εδω όσα δεν είδατε απο την τελετή του ΠΙΠΙΝΟΥ
Το Υ/Β ΩΚΕΑΝΟΣ είναι εκσυγχρονισμένο Υ/Β τ. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» όσα θέλετε να ξέρετε για το ΩΚΕΑΝΟΣ εδω.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ