Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Όλη η απόφαση του ΣτΕ στο Onalert - Διαβάστε τι προβλέπει

19.06.2014 | 00:01
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικών προκάλεσε πάταγο,όσο αναμενόμενη κι αν ήταν μετά από τις διαρροές που είχαν γίνει.

Η επιστροφή των μισθών στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012 είναι δεδομένη ,όσο δεδομένη είναι και η υποχρέωση της κυβέρνησης να την εκτελέσει. Το πως θα το κάνει και αν έχει διεξόδους να το πράξει “με τον τρόπο της” θα μας το εξηγήσει στην συνέντευξή του στις 13.00 στο Onalert.gr ο νομικός Γιώργος Αντωνακόπουλος.

Ειδικά για την φράση που λέει "απορρίπτει την αίτηση  ως προς του λοιπούς ,σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό" και η οποία έχει προκαλέσει ερωτήματα και ανησυχία σε αρκετούς στρατιωτικούς. Από τις πρώτες εκτιμήσεις που έχουν φθάσει στο Onalert  γίνεται σαφές ότι πρόκειται για "έκφραση ρουτίνας" που έχει να κάνει με το τυπικό μέρος της υπόθεσης και πως κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα "πατήσει" η κυβέρνηση πάνω στο "τυπικό" για να μην δώσει στους στρατιωτικούς αυτά που δικαιούνται.

Το Onalert.gr εχει στην διάθεσή του όλη την απόφαση την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη:

Τέσσερα πράγματα που οι στρατιωτικοί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συνδέουν με την απόφαση του ΣτΕ"Αμετάκλητη και άμεσα εκτελεστή η απόφαση του ΣτΕ" - Τι γράφει ο δικηγόρος των στρατιωτικώνΑπόπειρα διαστρέβλωσης της απόφασης του ΣτΕ για τους στρατιωτικούς 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ