Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

ΟΛΟ το σχέδιο νόμου του ΓΕΕΘΑ για τις προαγωγές! Ποιοι το λένε "ρατσιστικό"

28.09.2014 | 23:01
Το σχέδιο νόμου του ΓΕΕΘΑ για τις προαγωγές των στελεχών των ΕΔ χαρακτηρίζεται ήδη “ρατσιστικό” για τους υπαξιωματικούς. Ο χαρακτηρισμός προέρχεται από στελέχη που έχουν γνώση του κειμένου.


Το Onalert έχει στην διάθεσή του όλο το σχέδιο του ΓΕΕΘΑ το οποίο μπορείτε να διαβάσετε λέξη ,λέξη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε προσωπική άποψη για το τι προβλέπει.

Σε γενικές γραμμές:


•Εισάγετε για πρώτη φορά η κρίση για αξιωματικούς που θα είναι  "Διατηρητέοι υπό προαγωγή" που σημαίνει ότι και να συμπληρώνει κάποιος τα χρόνια παραμονής σ΄ ένα βαθμό δεν σημαίνει ότι θα προάγεται


•Όσοι προέρχονται από ΑΣΣΥ  θα πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα

•Διασύνδεση με Νομοθέτημενες Οργανικές Θέσεις (ΝΟΘ) οι οποίες όμως  έχουν να επικαιροποιηθούν από το 1970.

•Το σχέδιο νόμου ¨καταδικάζει”  σε έλλειψη οράματος  όλα τα στελέχη που προέρχονται από Υπαξιωματικούς. 

•Οι ανώτατοι αξιωματικοί “προστατεύονται” με “μαξιλάρι” εξασφαλισμένης τετραετούς παραμονής στο στράτευμα.

Όπως λένε υπαξιωματικοί που έχουν γνώση του σχεδίου νόμου “μ΄ αυτό ο αείμνηστος Πλαστήρας που προέρχονταν από την σχολή Υπαξιωματικών  -είναι άραγε τυχαίο ότι φωτογραφία του είναι η μόνη που δεν κοσμεί την πολυτελέστατη αίθουσα του ΣΑΓΕ;-  θα ήταν καταδικασμένος να αποστρατευτεί λοχαγός!”


Διαβάστε ακόμη:


"Διατηρητέος υπό προαγωγή"! Εφεύρημα ΓΕΕΘΑ ταφόπλακα για τους στρατιωτικούςΗ λογική, οι αριθμοί και ...το "γαμώτο" οδηγεί χιλιάδες στρατιωτικούς στην παραίτησηΗ οργή των στρατιωτικών ο κοινωνικός αυτοματισμός και το "κραχ" ηθικού που είναι πολύ κοντά!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ