Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλοι λένε "να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ" αλλά ...δεν εφαρμόζεται

22.07.2014 | 00:10
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνεται τόσες ημέρες συζήτηση για το αν πρέπει να εφαρμοστεί δικαστική απόφαση και μάλιστα ανώτατου δικαστηρίου.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί λένε το αυτονόητο ,αλλά προς το παρόν φως δεν υπάρχει!

Τώρα ήταν σειρά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.


Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ  κ. Φώτης  Κουβέλη με εκπροσώπους των αποστράτων.  Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η ΔΗΜΑΡ, ο πρόεδρος του κόμματος Φ. Κουβέλης.συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ροΐδη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ''Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων'' στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς.
 
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το θέμα των μεγάλων απωλειών που υπέστησαν τα κεφάλαια των Μετοχικών Ταμείων και των Ειδικών Λογαριασμών του κλάδου εξαιτίας του PSI, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ, ώστε οι μισθοί και οι συντάξεις των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων επανέλθουν στην προ της 1ης Αυγούστου του 2012 κατάσταση. 

Οι εκπρόσωποι των αποστράτων αναφέρθηκαν επίσης στο θέμα των χρεών των στρατιωτικών νοσοκομείων ΝΙΜΙΤΣ και ΝΝΑ, επισημαίνοντας ότι αυτά θα πρέπει να αναληφθούν πλήρως από το υπουργείο Υγείας, αφού, όπως τόνισαν, δημιουργήθηκαν λόγω οφειλών του Δημοσίου. 

Διαβάστε ακόμη:

Α/ΓΕΣ:"Έχω κυβερνητική διαβεβαίωση για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ"


Τι αποφάσισε το ΣτΕ για το εφάπαξ των στρατιωτικών!Η επίσημη θέση του ΥΠΕΘΑ για το ενδεχόμενο παραγραφής για την απόφαση του ΣτΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ