Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Oλοκαύτωμα: Σοκαριστικά βίντεο για τις χειρότερες φρικαλεότητες των Ναζί στην ιστορία

31.01.2018 | 21:47
Πρώτη δημοσίευση: 2018-01-31 08:00:20
Τελευταία ενημέωση: 2018-01-31 21:47:20Με αφορμή τον θεμέλιο λίθο που έβαλαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και Ισραηλινός πρόεδρος Ρίβλιν στις 30.1.2018 στο Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα έχει ως κύριο στόχο να γίνει “σχολείο για τις επόμενες γενιές το οποίο δεν θα επιτρέψει στις ψυχές των ανθρώπων της νέας γενιάς να μπει το δηλητήριο του φασισμού, του ναζισμού, της ξενοφοβίας” όπως δήλωσε στις 30.1.2018 ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, προβάλλουμε παρακάτω  σοκαριστικά βίντεο - ντοκουμέντα τα οποία περιγράφουν τις θηριωδίες που έπραξαν οι ναζί κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. 

Πρόκειται για δύο σοκαριστικά βίντεο τα οποία περιγράφουν και δείχνουν μερικές από τις θηριωδίες των ναζί. Εικόνες με στοιβαγμένα άψυχα κορμιά, θάλαμοι αερίων, κόκκαλα και αίμα. Οι χειρότερες φρικαλεότητες στην ιστορία.

Στο πρώτο βίντεο η Βρετανίδα βουλευτής Mavis Tate μιλάει για την επίσκεψη της στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Buchenwald η οποία μαζί με άλλα 9 μέρη της Βρετανικής βουλής δήλωσε ότι έγινε μάρτυρας φρικαλεότητων, οι οποίες δεν δύναται να ειπωθούν με λέξεις. Όπως τονίζει η ίδια στο βίντεο αυτά τα οποία είδε επρόκειτο για τα πιο τρομακτικά εγκλήματα πολέμου στην ιστορία....   

Τα βίντεο αλιεύτηκαν από το κανάλι War Archives στο youtube.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ