Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς θέλουν οι Τουρκοκύπριοι!

24.07.2012 | 11:46
Απαιτήσεις για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου φαίνεται να έχουν οι Τ/κ καθώς σε δημοσίευμα της η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα ΚΙΠΡΙΣ γράφει ότι ο σύνδεσμος Τ/κ Μεγάλης Βρετανίας και ο σύνδεσμος Τ/κ της περιοχής του Southwark, απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Jacques Rogge, μέσα από την οποία διαμαρτύρονται για τη μη συμμετοχή των Τ/κ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.
Στην επιστολή η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο του συνδέσμου Τ/κ Μεγάλης Βρετανίας, Tσιετήν Ραμαντάν, ζητείται όπως οι Τ/κ εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες κάτω από τη «δική τους σημαία».
Ωστόσο, και η εφημερίδα ΚΙΠΡΙΣΛΙ η οποία δημοσιεύει και φωτογραφία, γράφει ότι η ομάδα κατά των «εμπάργκο» των Τ/κ που εδρεύει στο Λονδίνο, διοργάνωσε εκδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αντιπροσωπεία της Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι Τ/κ κρατούσαν πανό με διάφορα συνθήματα - «παγκόσμιοι πρωταθλητές αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012», «συμμετοχή των Τ/κ με τη σημαία τους», «χειροπέδες στον αθλητισμό».
Η απαίτηση με δική τους σημαία προφανώς απαιτεί και την αναγνώριση της κατέχομενης Κύπρου ώς ανεξάρτητο κράτος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άντζελα δεν πήγε κατεχόμενα και οι Τούρκοι τα ΄βαψαν μαύρα


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ