Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομέρ Τσελίκ: «Η Τουρκία έδωσε την αναγκαία απάντηση στην ελληνική φρεγάτα»

18.10.2018 | 22:18
Η πιο λογική οδός για την Ελλάδα είναι να σέβεται το δίκαιο και να αποφεύγει πράξεις που αυξάνουν την ένταση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, αναφερόμενος στους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι ελληνική φρεγάτα παρενόχλησε το Μπαρμπαρός.

Ο Ομέρ Τσελίκ με δήλωσή του από τον λογαριασμό του στο τουίτερ αναφέρει ότι καταδικάζει “την παρενόχληση του Μπαρμπαρός από ελληνικό σκάφος”, προσθέτοντας ότι οι πολεμικές δυνάμεις της Τουρκίας έδωσαν την αναγκαία απάντηση στο ελληνικό σκάφος.

Λέει επίσης ότι “η Ελλάδα και ιδιαίτερα ο Υπουργός Άμυνάς της ο οποίος προβαίνει σε προκλητικές ενέργειες, παραβιάζει συστηματικά το διεθνές δίκαιο”. Σύμφωνα με τον Ομέρ Τσελίκ η Ελλάδα είναι η χώρα που γνωρίζει καλύτερα ότι η Τουρκία θα δώσει την απαραίτητη απάντηση σε αυτό το επεισόδιο παρενόχλησης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

“Η Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να καταλήξει πουθενά με επεισόδια παρενόχλησης που παραβιάζουν ολοφάνερα το διεθνές δίκαιο το τελευταίο διάστημα. Κάθε φορά παίρνει την κατάλληλη απάντηση”, αναφέρει ο Ομέρ Τσελίκ, προσθέτοντας ότι υποστηρίζουν κάθε φορά με ισχυρό τρόπο την απάντηση που δίνουν οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας “στα επεισόδια παρενόχλησης της Ελλάδας”.  

Με πληροφορίες από Newsit.com.cy

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ