Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτος παροξυσμός αγορών όπλων στις ΗΠΑ! Ποσότητες 3,5 ετών σε 3 μέρες!!!

27.12.2012 | 00:22
Γεμιστήρες για το αυτόματο τουφέκι Bushmaster AR-15 για 3,5 χρόνια αγόρασαν οι αμερικανοί μέσα σε 3 ημέρες! Και αυτό διότι φοβούνται περιορισμού στις αγορές από τον Πρόεδρο Ομπάμα.
 
Ο παροξυσμός στις ΗΠΑ με τις αγορές μεγάλων γεμιστήρων σημειώθηκε απότομα μέσα σε 3 μέρες της περασμένης εβδομάδας  όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να υποστηρίξει την απαγόρευση των ημιαυτόματων όπλων. Εκτός απ’ αυτό, ο Ομπάμα τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της πώλησης των γεμιστήρων με πάνω από δέκα φυσίγγια. Παράλληλα  λόγω της πιθανής σκλήρυνσης της νομοθεσίας έπεσαν απότομα οι τιμές των μετοχών των εταιρειών που κατασκευάζουν πυροβόλα φορητά όπλα και μάλιστα την ώρα της ταυτόχρονης αύξησης της ζήτησής τους και ιδιαίτερα των τουφεκιών AR-15.

,5Το αυτόματο όπλο Bushmaster AR-15  - του πιο αγαπημένο αυτόματο όπλο στις ΗΠΑ- χρησιμοποίησε ο Άνταμ Λάνζα στο μακελειό του Κονέκτικατ και  στο φονικό του Κολοράντο, τον περασμένο Ιούλιο, στο κινηματοθέατρο Aurora.

Το Bushmaster AR-15 το προτιμούν ερασιτέχνες και επαγγελματίες σκοπευτές, κυνηγοί, αλλά και ιδιώτες που το αγοράζουν ως μέσο αυτοπροστασίας.Τα Bushmaster AR-15 είναι η μη στρατιωτική εκδοχή M-16 και M-4 και οι ειδικοί λένε ότι έχει αβαντάζ την ευκολία χειρισμού και την ταχυβολία 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ