Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όπλα Χρυσής Αυγής: "Η Κόκκινη Προβιά που έγινε Μαύρη" - Που μπορεί να είναι κρυμμένα τα όπλα

09.10.2013 | 11:06
Το κυνήγι του οπλισμού που φέρεται να έχει στην διάθεσή της η Χρυσή Αυγή, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση . Σε συνδυασμό με πιθανή “μαύρη χρηματοδότησή της” θα αποτελέσει το ισχυρότερο στοιχείο για να αποδειχτεί ο παραστρατιωτικός της χαρακτήρας και οι πραγματικοί της στόχοι που η Δικαιοσύνη δεν αποκλείει να ήταν “η κατάλυση της Δημοκρατίας” .

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση και διερευνούν πλήθος πληροφοριών για αποθήκες που πιθανόν να υπάρχει οπλισμός. Στρατιωτικοί πάντως που παρακολουθούν το θέμα θυμήθηκαν την “Κόκκινη Προβιά” που όπως λένε “φαίνεται να έγινε Μαύρη Προβιά”.

Η υπόθεση της “Κόκκινης Προβιάς” του μυστικού παραστρατιωτικού μηχανισμου που είχε δημιουργηθεί με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και της CIA αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1990. Ένας “μυστικός στρατός” ήταν έτοιμος να επέμβει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον “κομμουνιστικό κίνδυνο”. Αυτός ο μυστικός στρατός ήταν εξοπλισμένος με ελεφρύ οπλισμό ο οποίος ήταν αποθηκευμένος σε ερρημικές τοποθεσίες σ΄ όλη τη χώρα.

Όπως και τώρα με τη Χρυσή Αυγή οι ομάδες της Κόκκινης Προβιάς εκπαιδεύονταν σε απομονωμένες περιοχές και ο οπλισμός τους ηταν αποθηκευμένος “στο εδαφος και σε σπηλιές”, όπως λέει αξιωματικός των Καταδρομών . Γιατί θυμήθηκαν τη “Κόκκινη Προβιά” κάποιοι καταδρομείς; Επειδή πιστεύουν ότι ο όποιος οπλισμός της Χρυσής Αυγής μπορεί να έχει αποθηκευτεί με ανάλογο τρόπο κι όχι σε αποθήκες που βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών. Είναι δύσκολο να βρεθεί; Όχι υποστηρίζουν αφού τα σημεία εντός Αττικής που θα μπορούσαν να αποθηκευτούν όπλα με σχετική ασφάλεια “δεν ξεπερνούν τα 20”, λένε.

Το βέβαιο είναι ότι οι διωκτικές αρχές έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στον εντοπισμό των όπλων που θα αποτελέσει το βασικό εφόδιο της Δικαιοσύνης κατά της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κόκκινη Προβιά": Ο Δροσογιάννης αποκαλύπτει στον Α.Κακαρά

Τα τέσσερα μέτρα για να αναχαιτιστεί η προπαγάνδα της ΧΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Γαβράς ετοιμάζει ταινία για τη δολοφονία Φύσσσα
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ