Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΤΡΟΠΗ! Κλειστό το κολυβητήριο Ορεστιάδας, στέλνουν αθλητές στην Ανδριανούπολη!!!

28.11.2012 | 17:32
 


  Το ενδεχόμενο οι προπονήσεις των 350 αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας «Νηρέας» να γίνονται από τον επόμενο μήνα σε κολυμβητήριο της Αδριανούπολης, που απέχει 22 χιλιόμετρα από την ελληνική πόλη, εξετάζει σοβαρά η διοίκηση του συλλόγου, μετά την αδυναμία προμήθειας πετρελαίου για την θέρμανση των εγκαταστάσεων.
   Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ομίλου, Οδυσσέας Ρετσίδης, ο Δήμος Ορεστιάδας έχει ανακοινώσει ότι το κολυμβητήριο θα σταματήσει τη λειτουργία του καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, από το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους έως και τον Απρίλιο του 2013, λόγω έλλειψης κονδυλίων για την προμήθεια πετρελαίου.
   Οι ανάγκες για πετρέλαιο, σημειώνει ο κ. Ρετσίδης, λαμβανομένων υπόψη των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή είναι μεγάλες, καθώς για το τρίμηνο απαιτούνται περίπου 35 τόνοι πετρέλαιο.
   «Η παύση λειτουργίας του κολυμβητηρίου μας αναγκάζει να σταματήσουμε και την προετοιμασία των αθλητών που θα λάβουν μέρος στα καθορισμένα από την ΚΟΕ προκριματικά των Πανελληνίων Αγώνων του 2013, σε μια περίοδο που εντείνονται οι προπονήσεις λόγω και των διακοπών των Χριστουγέννων» επισημαίνει στο ΑΜΠΕ ο κ. Ρετσίδης.
   Mεταφέροντας την αγωνία των γονέων και των αθλητών, αναφέρει ότι σε περίπτωση που το κολυμβητήριο αναστείλει τη λειτουργία του, θα αναγκαστούν να αποδεχτούν την επίσημη πρόταση του Κολυμβητικού Συλλόγου Αδριανούπολης Τουρκίας, προκειμένου οι προπονήσεις να συνεχιστούν στη γειτονική χώρα η οποία προσφέρει δωρεάν τις εγκαταστάσεις. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ