Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οργή Καμμένου για Μπαρμπαρούση: Να ασκηθεί ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία

15.06.2018 | 13:21
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου στις ακραίες δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στην ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Καμμένος ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία. 

Τα κυριότερα σημεία της οργισμένης παρέμβασης του ΥΕΘΑ, κ. Πάνου Καμμένου είναι τα ακόλουθα: 

Ο κ. Μπαρμπαρούσης διέπραξε σοβαρό ποινικό αδίκημα και ταυτόχρονα μια βαριά προσβολή για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.  

Οι Ένοπλες Δυνάμεις προστατεύουν τη δημοκρατία. Δεν μπορούν από κανέναν να καλούνται να καταπατήσουν τον Σύτνταγμα το οποίο έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ειναι απόλυτα δημοκρατικές και κανείς στρατηγός, αρχηγός, αξιωματικός ή υπαξιωματικός δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους εκκλήσεις που ιστορικά οδήγησαν σε απώλεια εθνικού εδάφους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας Μπαρμπαρούση υπήρχε παραβίαση του ποινικού κωδικα και συγκεκριμένα διεπράχθη το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Ζητώ από τη δικαιοσύνη όπως άμεσα ασκηθεί διωξη κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρπαρούση για εσχάτη προδοσίας και προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη διάπραξη εσχάτης προδοσίας. 

Δεν μπορούμε να παίζουμε με το πολίτευμα της χώρας και δεν μπορούμε να παίζουμε με τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας. Δεν μπορεί να αφήνεται η οποιαδήποτε σκιά επάνω στις Ένοπλες Δυνάμεις και να καλείται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να καταργήσει το πολίτευμα της χώρας.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ