Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Όταν το αστέρι των Χάρλεμς έπαιζε στη βάση της Σούδας!

17.03.2013 | 00:32
Πριν από το  Ρέθυμνο έχει παίξει και στην Αμερικανική βάση της Σούδας ο  χαρισματικός μπασκετμπολίστας Μπρεντ Πετγουέι, με τα χρώματα των Harlem Globetrotters, στο πλαίσιο περιοδείας για το USA NAVY.  

Hταν το 2011 και το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σήμερα στο Βήμα της Κυριακής: Μιλώντας για τους τόπους που ταξίδεψε και γνώρισε από το μπάσκετ, ο δημοφιλής αθλητής της ΚΑΕ του Ρέθύμνου, είπε:<< Πρέπει να σας πω λοιπόν ότι είχα ταξιδεύσει στην Κρήτη με τους Χάρλεμ Γκλομπτροτερς, προτού υπογράψω με το Ρέθυμνο, το καλοκαίρι του 2011. Δώσαμε έναν αγώνα επίδειξης στην αμερικανική στρατιωτική βάση της Σούδας, η οποία βρίσκεται κοντά στα Χανιά.Το πεπρωμένο όμως με έκανε να παίξω επαγγελματικό μπάσκετ ανατολικότερα στο μαγευτικό Ρέθυμνο(...)>>.

Να πούμε ότι η ομάδα  Harlem Globetrotters , όπως και άλλες αμερικανικές ομάδες μπάσκετ , πάνε συχνά -πυκνά σε αμερικανικές βάσεις και αεροπλανοφόρα, για επίδειξη προς τέρψιν των αμερικανών στρατιωτικών ανά τον κόσμο. Στην φωτογραφία  μια φάση από έναν τέτοιο αγώνα των Harlem Globetrotters στο Τζιμπουτί, το 2006. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ