Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ουκρανία: Οβίδα έπληξε νοσοκομείο - ΒΙΝΤΕΟ

04.02.2015 | 14:18

Τουλάχιστον τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν από πυρά πυροβολικού που έπληξαν το χώρο γύρω από ένα νοσοκομείο στην ανταρτοκρατούμενη πόλη του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, έκανε γνωστό ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Επιπλέον νωρίτερα οι αρχές της πόλης είχαν ανακοινώσει πως μια οβίδα έπληξε το νοσοκομείο και είχαν εκφράσει φόβους για νεκρούς και τραυματίες. "Μια οβίδα πυροβολικού έπεσε στις 12 το μεσημέρι ... Η οβίδα έπληξε ένα νοσοκομείο, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες", σύμφωνα με δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο των δημοτικών αρχών του Ντονέτσκ.

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ απο την οβίδα  πάνω απο 15 άτομα εχουν σκοτωθεί. Η οβίδα εχει επηρεάσει επίσης κοντινά κτίρια με αποτελεσμα η περιοχή να εχει μείνει χωρίς ρεύμα.
Οι αυτονομιστές μαχητές που φρουρούν το νοσοκομείο φέρεται να έχουν μια άλλη οπτική των πραγματων καθώς υποστηρίζουν οτι ουδείς σκοτώθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου. Όπως υποστηρίζουν πτώμα ενός από τους αμάχους βρισκόταν πάνω σε μια κουβέρτα μπροστά από το νοσοκομείο, τα παράθυρα του οποίου έσπασαν από την έκρηξη, ενώ δύο άλλα πτώματα κείτονταν μπροστά από μια πολυκατοικία που επλήγη δίπλα από το νοσοκομείο.
RT


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ