Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάγκαλος κατά ΣΥΡΙΖΑ για το "κόψιμο" της Σουλεϊμάν, ξεχνώντας ότι υπήρξε ΥΠΕΞ

22.04.2014 | 15:28
Ιδιαίτερα οξύς στην κριτική του ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το κόψιμο της Σαμπιχά Σουλεϊμάν και την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οσμάν Ουμίζ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια ξεχνά να αναφέρει τι έκανε ή μάλλον τι δεν έκανε ο ίδιος για το απαράδεκτο τουρκικό προξενείο. Γιατί υπήρξε και ΥΠΕΞ αν του διαφεύγει.

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση με τη στάση της «έσκυψε στο κεφάλι», «κάνει τεμενά στον Ταγίπ Ερντογάν» και αναγνωρίζει δικαιοδοσία στο τουρκικό Προξενείο. 

«Το Προξενείο ασκεί εξουσία στη Θράκη, κάτι που είναι τελείως απαράδεκτο, την κυνήγησε και τη διέγραψε. Και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τεμενά στον Ερντογάν και κηρύσσει πίστη στα θέσφατα του Προξενείου να την απολύσει από τους συνδυασμούς, διότι δεν παραιτήθηκε, και την αντικατέστησε με έναν νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ, κοντινό συνεργάτη του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ και έχει άριστες σχέσεις με το Προξενείο» δήλωσε .Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε επίσης ότι «την έβγαλε το Προξενείο (σ.σ από το ευρωψηφοδέλτιο) διότι ήταν ανεξάρτητη από αυτό και είχε έρθει σε αντίθεση μαζί του και ήταν Μουσουλμάνα, Ρομά και γυναίκα, και έβαλε τον άνθρωπό του στους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν! Γιατί το έκανε, ενώ είναι η παράταξη της ανεξαρτησίας και είχε πάει μαζί με τη Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα και φώναζαν ‘να καεί το μπουρδέλο η Βουλή’ υπέρ της ανεξάρτητης Ελλάδας, δεν το ξέρω».

«Το έκανε μάλλον για να πάρει μερικά ψηφαλάκια… είναι αθλιότητα και νομίζω ότι όλοι οι Ρομά της Ελλάδας και ιδίως οι γυναίκες να τιμωρήσουν αμείλικτα τον ΣΥΡΙΖΑ για την αθλιότητα αυτή στην πράξη. Διότι όταν σε πιέζει το Προξενείο να βγάλεις την υποψήφια που επέλεξες με ορθά κριτήρια, τότε άρχισε και διαπραγματεύσεις με το Προξενείο για δικαιοδοσία στη Θράκη. Αυτό παραδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Περί αυτού πρόκειται, όταν επιλέγει τους υποψηφίους του. Για να πάρει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω, ξέρουμε ότι το Προξενείο ρίχνει όπου θέλει τις ψήφους των Μουσουλμάνων όπου θέλει – έτσι νομίζει, δηλαδή» κατέληξε.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ