Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

05.07.2012 | 11:04

Μεταφορά προμηθειών του ΝΑΤΟ προς Αφγανιστάν μέσω Πακιστάν

Δύο φορτηγά τα οποία μεταφέρουν προμήθειες του ΝΑΤΟ που προορίζονται για τις νατοϊκές στρατιωτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν διέσχισαν τα σύνορα με το Πακιστάν.

 Δύο φορτηγά τα οποία μεταφέρουν προμήθειες του ΝΑΤΟ που προορίζονται για τις νατοϊκές στρατιωτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν διέσχισαν τα σύνορα με το Πακιστάν. Είναι η πρώτη φορά σε διάστημα επτά μηνών που οι αρχές του Πακιστάν επιτρέπουν τη χρησιμοποίηση των οδικών αξόνων της χώρας για τον ανεφοδιασμό των δυνάμεων της Isaf.
Σύμφωνα με τελωνειακές πηγές του Πακιστάν, τα φορτηγά διέσχισαν τα σύνορα από τον συνοριακό πέρασμα Σαμάν περνώντας στο νότιο Αφγανιστάν, κατόπιν της συμφωνίας που επιτεύχθηκε αυτήν την εβδομάδα ανάμεσα στο Ισλαμαμπάντ και την Ουάσινγκτον, η οποία θέτει τέλος στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από την αμερικανική αεροπορική επιδρομή κατά την οποία σκοτώθηκαν 24 πακιστανοί στρατιώτες τον περασμένο Νοέμβριο.
"Λάβαμε χθες διαταγές να επιτρέψουμε στα φορτηγά που μεταφέρουν προμήθειες του ΝΑΤΟ να διασχίσουν τα σύνορα, αλλά οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν είιχαν λάβει τις διαταγές. Ελαβαν σήμερα τις διαταγές και τώρα δύο φορτηγά διέσχισαν τα σύνορα προς το Αφγανιστάν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αμερικανοί διπλωμάτες στο Πακιστάν μιλούν για "οχλήσεις" μετά τον θάνατο του Μπίν Λάντεν

Το "μεγάλο παιχνίδι" της Ρωσίας στην Ευρασία.Τι προσπαθεί να πετύχει ο Πούτιν

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ