Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Πακιστανικός στρατός: Ένας διαφορετικός “πολεμικός χορός” που κάνει το γύρο του διαδικτύου - ΒΙΝΤΕΟ

30.05.2018 | 21:00
Πρώτη δημοσίευση: 2018-05-30 05:30:34
Τελευταία ενημέρωση: 2018-05-30 21:00:34
Μια στρατιωτική επίδειξη πολύ διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για μια αναμφίβολα εντυπωσιακή επίδειξη του στρατού του Πακιστάν. Οι εκφράσεις του προσώπου τους και ο βηματισμός τους είναι πραγματικά σαν να χορεύουν έναν πολεμικό χορό που όμοιος του δεν υπάρχει! Όλα δείχνουν μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.


Δείτε την εντυπωσιακή στρατιωτική επίδειξη:

 
 
Υπογραμμίζεται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του Πακιστάν είναι η έκτη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο από την άποψη του ενεργού στρατιωτικού προσωπικού και η μεγαλύτερη των μουσουλμανικών χωρών. Αρχιστράτηγος είναι ο Πρόεδρος Μαμνούν Χουσαΐν. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο στρατός διατηρεί επίσης στενές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έδωσαν στο Πακιστάν σημαντικό καθεστώς μη συμμαχίας του ΝΑΤΟ το 2004.

Το Πακιστάν συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού του εξοπλισμού από τοπικούς εγχώριους προμηθευτές, την Κίνα εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σημειώνεται επίσης, ότι οι ένοπλες δυνάμεις διέθεταν πάντα μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ στρατολόγηση, αν και το πακιστανικό σύνταγμα και η συμπληρωματική νομοθεσία επιτρέπουν την στρατολόγηση σε κατάσταση πολέμου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ