Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παλαιστίνιος μαχαίρωσε Ισραηλινό στρατιώτη

20.10.2015 | 13:39
Ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε σήμερα έναν ισραηλινό στρατιώτη σ' ένα χωριό στο νότιο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, πριν σκοτωθεί από στρατιωτικούς, ανακοινώθηκε από τον ισραηλινό στρατό και παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.
"Επιτέθηκε με μαχαίρι σ' έναν αξιωματικό του στρατού στη διάρκεια βίαιης διαδήλωσης κοντά στο Μπέιτ Άουα (νοτιοδυτικά της Χεβρώνας). Οι στρατιώτες απάντησαν πυροβολώντας τον δράστη, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.

Το νοσοκομείο της Χεβρώνας επιβεβαίωσε τον θάνατο του Παλαιστινίου. Ο ισραηλινός αξιωματικός τραυματίσθηκε ελαφρά, διευκρίνισε εκπρόσωπος του στρατού.

Ο απολογισμός των επιθέσεων με μαχαίρι που άρχισαν την 1η Οκτωβρίου ανέρχεται πλέον σε 42 νεκρούς Παλαιστινίους και έναν νεκρό άραβα Ισραηλινό, από τη μια πλευρά, και οκτώ Ισραηλινούς νεκρούς, από την άλλη.
Μεταξύ των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί περιλαμβάνονται δράστες των επιθέσεων και νεαροί διαδηλωτές που σκοτώθηκαν από σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών. Ένας Ερυθραίος, ο οποίος εξελήφθη από λάθος ως δράστης επίθεσης, σκοτώθηκε εξάλλου χθες στη διάρκεια παλαιστινιακής επίθεσης σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μπιρσεμπά, στο νότιο Ισραήλ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ