Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παλαιστίνιος νεκρός από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών

05.11.2012 | 10:04
Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν παλαιστίνιο άνδρα, ο οποίος πλησίασε έναν φράκτη κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, δήλωσαν τη Δευτέρα νοσοκομειακοί γιατροί.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής, αναφέροντας πως τα στρατεύματα έριξαν προειδοποιητικές βολές, όταν ένας άνδρας που περπατούσε δυτικά των συνόρων δεν υπάκουσε στις εντολές να απομακρυνθεί από την περιοχή, την οποία το Ισραήλ φυλάσσει προκειμένου να αποφεύγονται οι διασυνοριακές επιθέσεις.

Γιατροί της Παλαιστίνης δήλωσαν ότι το θύμα ήταν άοπλο, με διανοητική υστέρηση και ότι αναγκάστηκαν να περιμένουν δύο ώρες προκειμένου να πάρουν άδεια για να συλλέξουν τη σωρό. Όπως εικάζουν αιτία θανάτου ήταν τραύματα που έφερε το θύμα στο σώμα του, τα οποία αν οι γιατροί είχαν περιποιηθεί νωρίτερα ίσως να είχε αποφευχθεί ο θάνατός του.

Η ισραηλινή εκπρόσωπος δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες ή να αποσαφηνίσει αν το θύμα έφερε πάνω του όπλο. Όπως ανέφερε περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ