Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάλι "πράκτορες της Ελλάδας" βλέπουν οι Τούρκοι

21.01.2013 | 10:35
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

    Απίστευτες κατηγορίες από την τουρκική αστυνομία εναντίον τούρκων δικηγόρων οι οποίοι συνελήφθησαν στα πλαίσια των επιχειρήσεων της καταπολέμησης της οργάνωσης DHKP-C. Η τουρκική αστυνομία φαίνεται πως ρίχνει «λ
    Oι δικηγόροι κατηγορούνται ως πράκτορες της Ελλάδας και της Συρίας! Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Habertürk «στα σπίτια των δικηγόρων και τους υπολογιστές τους βρέθηκαν πολλά στοιχεία για πράκτορες της ΜΙΤ και πολλών κρατικών λειτουργών όπως και στοιχεία μελών των οικογενειών τους.» Η ιδια εφημερίδα υποστηρίζει πως οι συγκεκριμένοι δικηγόροι κωδικοποιούσαν τα στοιχεία αυτά και έστελναν «στην Ελλάδα, τη Συρία και το Βέλγιο όπου βρίσκονται τα κέντρα της DHKP-C».
    Οι γείτονες μας βέβαια ρίχνουν αυτή την απίστευτη λάσπη στους δικηγόρους καθώς όλη η επιχείρηση είναι λίγο περίεργη αφού συνελήφθησαν και μέλη τα μουσικού συγκροτήματος “Grup Yorum” που είναι γνωστό με τα αντικαθεστωτικά τραγούδια του και πολλοί διανοούμενοι αριστερών ιδεών. Στόχος φαίνεται πως είναι ο εκφοβισμός όλων και η επιβάρυνση τους με κατηγορίες που δεν ευσταθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

85 συλλήψεις απο την τουρκική αστυνομία


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ