Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναγιωτόπουλος προς στρατιωτικούς : "σας οφείλουμε θα σας δώσουμε"

11.05.2013 | 16:43
Μήνυμα ελπίδας ότι το 2014 -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- θα είναι η χρονιά που θα ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας, έδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας το πρωί σε εκδήλωση που έγινε στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου Πολιούχου του Στρατού Ξηράς.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην ομιλία του προς τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους οπλίτες, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλος ο Ελληνικός Λαός, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα δε θα μπορούσε να κάνει τα ανηφορικά βήματα, στον ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο, αν οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είχαν βγει για μια ακόμη φορά μπροστά και αν δεν είχαν αναλάβει στους ώμους, τους ένα ιστορικό φορτίο, δηλαδή ένα μεγάλο κομμάτι από τις θυσίες που υπέστη ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός».

Για τον λόγο αυτό, όπως τόνισε ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, «η πολιτεία έχει απόλυτη συνείδηση για τα οφειλόμενα στις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο για το εν ενεργεία κομμάτι τους, που είναι η αιχμή του δόρατος, όσο και για το εν αποστρατεία κομμάτι τους που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της μεγάλης οικογένειας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα αποδώσει τα οφειλόμενα στο συντομότερο δυνατό χρόνο».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στα ιδανικά και στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού που έχουν κεντρικό άξονα την πίστη στο Έθνος, στην Πατρίδα και στο καθήκον, καλώντας όλους να συσπειρωθούν γύρω από τις αξίες αυτές που κράτησαν το Έθνος και τον Λαό μας όρθιο μέσα στις συμπληγάδες της ιστορίας σε μια δύσκολη διαχρονική πορεία. Και αυτές οι αξίες –όπως υπογράμμισε- «δεν έχουν πρόσημο πολιτικό, δεν είναι αριστερές, δεξιές, κεντρώες, συντηρητικές, προοδευτικές. Είναι αξίες της Πατρίδας, του Έθνους, του Ελληνικού Λαού».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ