Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάνε για αποστρατεία τον Α/ΓΕΣ Χρήστο Μανωλά! Τα ανεξήγητα σενάρια

20.02.2015 | 12:00
Κι όμως μπορεί να ζήσουμε και τέταρτη αλλαγή Α/ΓΕΣ μέσα σε δύο χρόνια. Ένα από τα σενάρια των κρίσεων που “προωθείται” από πηγές του ΥΠΕΘΑ, θέλει τον Πάνο Καμμένο να δέχεται εισηγήσεις για την αποστρατεία του Χρήστου Μανωλά και την προώθηση του Β.Τελλίδη από την Στρατιά στην θέση του Α/ΓΕΣ.

Να αντικατασταθεί πάλι ο Α/ΓΕΣ είναι μεγάλο θέμα. Κι αν υπήρχε αιτία για να αντικατασταθεί ίσως να μην υπήρχε θέμα συζήτησης. Αναζητώντας την αιτία των σχετικών εισηγήσεων δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε κάτι αξιόπιστο που να μπορεί να αιτιολογήσει το “φάγωμα” τέταρτου Α/ΓΕΣ μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Μπορεί να αποδοθεί η πιθανή αποστρατεία του στην τραγωδία με τους νεκρούς πεζοναύτες στο πεδίο βολής της Μαγνησίας; Όχι είναι η απάντηση, γιατί μ΄ αυτό το σκεπτικό θα μπορούσαν κι άλλοι Αρχηγοί να έχουν ήδη αποστρατευθεί.

Κάποιοι επιχειρούν να “φορτώσουν” το “κλίμα αποστρατείας” για τον Α/ΓΕΣ στον ΥΦΕΘΑ Νίκο Τόσκα. Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στο σενάριο, αφού ΥΦΕΘΑ και ΑΝΥΕΘΑ έχουν στα σχέδιά τους τον Μανωλά.

Μήπως τελικά τα 1500 φυλλα πορείας που έβγαλε ο Μανωλάς για στρατιώτες
που υπηρετουσαν σε Αθήνα και Πελοπόννησο για να πάνε στα σύνορα του κοστίσουν; Πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού όλα τα φύλλα πορείας βγήκαν με πράσινο φως της πολιτικής ηγεσίας;

Προφανώς το ζήτημα Μανωλά θα είναι προς διαβούλευση μεταξύ των τριών υπουργών όταν θα καθήσουν στο τραπέζι για τις τελικές αποφάσεις περί κρίσεων.


Διαβάστε ακόμη:

Ο Βερύκιος "βάζει πλάτη" για να παραμείνει ο Κωσταράκος
Κρίσεις Αρχηγών από Δευτέρα και η "έκπληξη της κελεμπίας"


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ