Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάνε για υφυπουργό Εθνικής Άμυνας τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο

27.04.2013 | 23:01
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος προορίζεται για τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας ,στον επόμενο ανασχηματισμό, ο οποίος αναμένεται μετά το Πάσχα! Η πληροφορία διακινείται από πηγή του Μαξίμου και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα σενάριο που εξυπηρετεί την κυβέρνηση -την ΝΔ ακριβέστερα- από πολλές απόψεις:

•ο Μιχαήλ Κωσταράκος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης με την “σταθερή του στάση” στα επίπονα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά των στρατιωτικών. Το οικονομικό επιτελείο δείχνει να έχει πολύ “καλή επαφή” με τον Αρχηγό και θα ήθελε να τον έχει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως ΥΦΕΘΑ.

•η αποχώρησή του Μ.Κωσταράκου από τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ ,ανοίγει τον δρόμο για την τοποθέτηση του νυν Α/ΓΕΝ Ευάγγελου Αποστολάκη στην κορυφή της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Το ενδεχόμενο να γίνει Α/ΓΕΕΘΑ ο Ε.Αποστολάκης ,είχε εξεταστεί πολύ σοβαρά και στις τελευταίες κρίσεις, αλλά δεν “έβγαινε”.

•κι αφού η θέση του Α/ΓΕΝ αδειάζει ο νυν Αρχηγός Στόλου ναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας, μπορεί να τοποθετηθεί σ΄ αυτή. Να θυμίσουμε ότι η επιλογή για τη θέση του Α/ΓΕΝ στις τελευταίες κρίσεις “παίχτηκε” μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Η πληροφορία επαναλαμβάνουμε διακινείται από στελέχη του Μαξίμου. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ