Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιες 2016 και Στρατιωτικές Σχολές 2016: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις εισαγωγικές εξετάσεις

17.05.2016 | 11:34
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σχολής υπαξιωματικών, η υποβολή και η εξέλιξη των αιτήσεων των υποψηφίων για τη σχολή είναι σε εξέλιξη. Στις 8 Ιουνίου θα γίνει η ανακοίνωση σχετικά με το άν υπάρχουν ελλείψεις  αιτήσεων υποψηφίων, ενώ εως και τις 15 Ιουνίου θα γίνει υποβολή ελλιπών δικαιολογητικών υποψηφίων.

Ακόμα στις 24 Ιουνίου ανακοίνωνονται οι υποψηφίων που γίνονται δεκτοί προς συνέχεια των εξετάσεων, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί το Προγράμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων. 

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία διεξαγωγής Προκαταρκτικών  Εξετάσεων Υποψηφίων (ΠΚΕ).

Ακόμα, για την βοήθεια των υποψηφίων, έχει συντάχθει ένας αναλυτικός οδηγός για τη συμπλήρωση της αίτησης των υποψηφίων. Ο οδηγός αυτός είναι διαθέσιμος στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Στρατιωτικών Σχολών

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα της Σχολής, το Τμήμα Εισαγωγικών Εξετάσεων, στα τηλέφωνα : 24310-38635, 24310-38637, 24310-39632. 

Σημειώνεται ότι όλη η ενημέρωση για την εξέλιξη και τις διαδικασίες των εισαγωγικών εξετάσεων που παρέχεται στο smy.army.gr, αφορά μόνο τους υποψηφίους που έχουν δηλώσει σαν Σχολή πρώτης προτίμησης τη Σ.Μ.Υ.

Όσοι έχουν δηλώσει άλλη Στρατιωτική Σχολή σαν πρώτη τους επιλογή, έστω και εάν είναι υποψήφιοι και για τη ΣΜΥ, θα πρέπει να ενημερώνονται για τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα από τη Σχολή εκείνη την οποία και δήλωσαν σαν Σχολή 1ης προτίμησης.

Ακόμα, εδώ η σχετική προκήρυξη για τις σχολές ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ:

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών AΣΕΙ και ΑΣΣΥ 2016-2017 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ