Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών. Έρχεται

29.04.2013 | 09:01
Μπορεί οι διώξεις και οι φυλακές να πέφτουν βροχή, η τάση οργάνωσης στρατιωτικών όμως για την αντιμετώπιση εργασιακών τους θεμάτων ειδικά τώρα δεν φαίνεται να αναχαιτίζεται. Αντιθέτως.

Εκπρόσωποι οκτώ Συνδέσμων Στρατιωτικών συναντήθηκαν στη Λάρισα και αποφάσισαν την σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών ως δευτεροβάθμιο όργανο.

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν:

“Οι αντιπρόσωποι των Περιφερειακών Ενώσεων μετέφεραν την προσδοκία των συναδέλφων για την ανάσχεση, με κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο, των όποιων αρνητικών επιπτώσεων προέκυψαν από την εφαρμογή των μνημονίων, στη ζωή των ιδίων, των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση του συνόλου του Ελληνικού λαού.
Ενός λαού που δοκιμάζεται με πρωτόγνωρα για την εποχή μας βάρβαρα μέτρα στα όρια της εξάντλησης, της ανέχειας και της απελπισίας.
Εκφράστηκε από όλους ότι, η δύναμη βρίσκεται στη βούληση του συνόλου και όχι σε ελάχιστες μεμονωμένες ομάδες που προσπαθούν να κερδίσουν πρόσκαιρα προνόμια και οφέλη.
Κοινή δε απόφαση όλων παραμένει η προσήλωση στο σκοπό λειτουργίας των Ενώσεων, όπως αυτός εκφράζεται από τα εγκεκριμένα καταστατικά τους.
Προς αποφυγή διασποράς ψευδών στόχων και διαβολής του χαρακτήρα αυτών, τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη των Ενώσεων, θα εργαστούν αδιάκοπα, ενάντια σε αυτούς οι οποίοι πολλές φορές με προσωπείο «ανθρωποκεντρικό» και άλλες φορές αποκαλύπτοντας τον πραγματικό «χωμάτινο» εαυτό τους, εντεταλμένοι από αυτούς που τους διόρισαν, ενεργούν, προκειμένου να πετύχουν αλλότριους στόχους προς το έννομο συμφέρον του τόπου και του λαού που θα έπρεπε να υπηρετούν.

Οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης
  • Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΝΕΑΕΔ: "Δρομολογούνται εξελίξεις ερήμην των αποστράτων"

"Το κόμμα των στρατιωτικών είναι η αιτία της εμφάνισης των "θεσμικών" στις αντδράσεις"

"Ποιος Σύνδεσμος,ποιοι στρατιωτικοί"...Ένα άρθρο για τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ