Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλήνιες εξετάσεις: Μέτρα διευκόλυνσης για στρατιωτικούς με παιδιά που δίνουν

30.05.2014 | 17:36
Μέτρα διευκόλυνσης για το στρατιωτικό προσωπικό του οποίου τα παιδιά συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014 , έχει λάβει   το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από σχετική εντολή  του Αρχηγού Αντιστρατήγου Χρίστου Μανωλά  και η οποία πήγε μορφή διαταγής, λόγου αρμοδιότητας, του Υπαρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Οικονόμου ήδη από την 25η Απριλίου.

Η απόφαση του ΓΕΣ προβλέπει:

* Στο προσωπικό που διαμένει μαζί με την οικογένειά του να χορηγείται ημερήσια απαλλαγή κατά τις ημέρες των γραπτών εξετάσεων συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών μαθημάτων.
* Στο προσωπικό που διαμένει μακριά από την οικογένειά του να χορηγηθεί ειδική άδεια 6 ημερών, πέραν της κανονικής. Επιπλέον ημέρες αδείας, που μπορεί να ζητηθούν, να βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.
* Στο προσωπικό, του οποίου τα τέκνα του διαγωνίζονται για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, ΤΕΦΑΑ ή Σχολές που απαιτούν εξέταση σε περισσότερες δοκιμασίες πέραν των Πανελλαδικών (αθλητικές κ.α), η χορήγηση επιπλέον ημερών αδείας να βαρύνει τον ενδιαφερόμενο.
* Τα προαναφερθέντα μέτρα ισχύουν και για τα διαζευγμένα στελέχη, έστω και αν αυτά δεν ασκούν την επιμέλεια των τέκνων τους.
* Στην περίπτωση που και οι δύο γονείς υπηρετούν στο Στρατό Ξηράς , οι  άδειες θα χορηγηθούν μόνο στον ένα από τους δύο.
* Οι διοικήσεις να διευκολύνουν τα στελέχη κατά τη χρονική περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξαντλώντας τις υπηρεσιακές τους δυνατότητες.


Τα μέτρα αυτά ισχύουν και για το προσωπικό του Στρατού Ξηράς  το οποίο υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ.

Ελπίζουμε η διαταγή να τηρείται απαρέγκλιτα και να μην βρεθούν κάποιοι και να ...επικαλεστούν ...υπηρεσιακές ανάγκες!

Διαβάστε ακόμη:

Βόμβα του ΣτΕ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις! Τι καταργεί με αποφάσεις του

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ