Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παπανδρέου κατά Καμμένου για τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη

11.03.2015 | 06:49
Ιδιαίτερα σκληρή κριτική στον κ. Πάνο Καμμένο για την δήλωσή του στη συνδιάσκεψη στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. ότι αν η Ευρώπη πάει να χτυπήσει την Ελλάδα τότε το Βερολίνο θα δεχτεί από την χώρα μας ένα μεγάλο κύμα μεταναστών και  τζιχαντιστών του ISIS, άσκησε ο κ Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Πρόεδρο του ''ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών'' μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος για σειρά θεμάτων, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Καμμένου που έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια εντός και εκτός Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας τες απαράδεκτες και τον Υπουργό Άμυνας ''απειλή για την άμυνα της χώρας''.
Συγκεκριμένα ο κ. Γ. Παπανδρέου είπε στο σημείο αυτό :''Απαράδεκτη η δήλωση του Υπουργού Άμυνας, που απειλεί να στείλει τζιχαντιστές και πρόσφυγες στην Γερμανία. Δηλαδή, το ελληνικό έδαφος να γίνει πεδίο μετάβασης της πιο κατάπτυστης οργάνωσης και ιδεολογίας για να πλήξουμε την Ευρώπη, που να θυμίσω, αυτή την στιγμή μας έχει δανείσει πάνω από 300 δις ευρώ.

-Πρώτα, σκεφτείτε τι θα γίνει στην Ελλάδα εάν αυτό συμβεί. Ποιες καταστάσεις θα ζήσουν οι γειτονιές των πόλεών μας.
-Δεύτερον, σκεφτείτε τι αντίμετρα θα έπαιρνε η ΕΕ. Θα μας έκλεινε τα σύνορα, όχι στους πρόσφυγες, αλλά σε εμάς τους ίδιους, τους Έλληνες.
-Τρίτον, αποτελεί μια φασίζουσα νοοτροπία αυτή που προτείνει να μεταχειριστούμε πληθυσμούς ωσάν να ήσαν αγέλη, ως εργαλεία, σε έναν πόλεμο.
Σε μια άλλη κυβέρνηση, μια παρόμοια δήλωση του Υπουργού Άμυνας θα σήμαινε την άμεση παύση του από τα καθήκοντά του.
Ο ίδιος αποτελεί απειλή για την άμυνα της χώρας''.
Τι είχε πει ακριβώς ο κ Καμμένος 
Να θυμίσουμε ότι ο κ  Πάνος Καμμένος το μεσημέρι της Κυριακής, μιλώντας  στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'',  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν η Ευρώπη δεν βοηθήσει την Ελλάδα θα δεχτεί ένα μεγάλο κύμα μεταναστών :«Αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ασκεί η σημερινή κυβέρνηση», είχε πει ο υπουργός, προκαλώντας αντιδράσεις.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ