Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παπούλιας προς Αρχηγούς: "Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση"

22.03.2013 | 16:54
«Βλέπετε τι γίνεται στην Κύπρο. Σαν να μην έφταναν τα δικά μας, ήρθαν και γι' αυτούς», σημείωσε με έκδηλη την ανησυχία και τον προβληματισμό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, απευθυνόμενος στην νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Ο Κ. Παπούλιας επεσήμανε στην νέα στρατιωτική ηγεσία ότι «αναλαμβάνει τα καθήκοντά της σε μια δύσκολη περίοδο συγκρούσεων και οικονομικού πολέμου" και πρόσθεσε ότι σε οικονομικό επίπεδο «ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε, επίσης, ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Έθνους, καθώς, όπως είπε, «χωρίς ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίοδο κρίσης, αποδυναμώνεσαι και σε διπλωματική ισχύ».
Ο κ. Παπούλιας δήλωσε σίγουρος ότι η νεα στρατιωτική ηγεσία θα επιτελέσει το καθήκον της με πατριωτισμό, δίνοντας το παράδειγμα πρός όλους.
Από την πλευρά του, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, αφού παρουσίασε τους νέους αντιστρατήγους, αντιπτεράρχους και αντιναυάρχους στον Πρόεδρο, σημείωσε ότι «είναι άξιοι, όπως και οι προηγούμενοι» και πώς θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ