Παράλληλο “τουρκικό” κράτος στη Θράκη!

Στη Θράκη οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι ,στενά συνεργαζόμενοι και προφανώς καθοδηγούμενοι από το τουρκικό προξενείο ,επιχειρούν να υποκαταστήσουν το ελληνικό κράτος,δημιουργώντας επί της ουσίας ένα “παράλληλο κρατικό μηχανισμό”.

Παράλληλο “τουρκικό” κράτος στη Θράκη!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Θράκη οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι ,στενά συνεργαζόμενοι και προφανώς καθοδηγούμενοι από το τουρκικό προξενείο ,επιχειρούν να υποκαταστήσουν το ελληνικό κράτος,δημιουργώντας επί της ουσίας ένα “παράλληλο κρατικό μηχανισμό”. Και για να είμαστε δίκαιοι το ελληνικό κράτος τους δίνει δυστυχώς πολλές ευκαιρίες.
Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της Oμάδας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην οποία ανφέρεται ότι “από τις αρχές του 2016 θα εντείνει τις δραστηριότητες της σχετικά με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Στις συναντήσεις αυτές θα συζητηθούν εργασίες και σχέδια σχετικά με το μέλλον και την βιωσιμότητα της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Δυτική Θράκη.
Στις δύο πρώτες συγκεντρώσεις που θα γίνουν στις κεντρικές πόλεις θα παρουσιαστούν οι εργασίες που έχει κάνει ως τώρα ο τομέας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του BTAYTD, τα στάδια ίδρυσης του Ινστιτούτου και θα γίνει αναφορά στα σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην επόμενη περίοδο.
Ιδιαίτερα όσοι ενδιαφέρονται για την γεωργία και την κτηνοτροφία, όλοι είναι καλεσμένοι σε αυτές τις συγκεντρώσεις.
Σάββατο 9/1/2016 Στις 17:00 Στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.
Kυριακή 10/1/2016 Στις 17:00 Στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.
Οι “τουρκικές ενώσεις” λοιπόν αναλαμβάνουν ρόλους και “αποστολές” που θα έπρεπε το ελληνικό κράτος να έχει αναλάβει.
Όσο εξακολουθούμε να μην δίνουμε την πρέπουσα σημασία σ΄ όσα υλοποιεί με βάση πολύχρονου σχεδιασμού η Άγκυρα στη Θράκη, τόσο πιο “βαρύ” θα είναι το τίμημα που θα κληθούμε να πληρώουμε. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζόσουα Χακ
ΕΛΛΑΔΑ

Τζόσουα Χακ: Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, μετά την αποπομπή Γκίλφοϊλ

Ο Χακ θα ασκεί καθήκοντα επικεφαλής της πρεσβείας ως επιτετραμμένος, έως ότου υπάρξει νέα εξέλιξη σχετικά με την πλήρωση της θέσης του Αμερικανού πρέσβη

Great Sea Interconnector
ΕΛΛΑΔΑ

Great Sea Interconnector: Το γαλλικό πλοίο «ABEILLE MARENGO» θα συνεχίσει τις έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Το σκάφος θα πρέπει να ενημερώνει την Υδρογραφική Υπηρεσία, τη Διοίκηση Υποβρυχίων και το Λιμενικό 72 ώρες πριν την έναρξη των εργασιών και σε καθημερινή βάση