Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παράλυτα παιδιά ο στόχος των ελεύθερων σκοπευτών στη Συρία!

17.03.2014 | 00:17
Οι ελεύθεροι σκοπευτές στη Συρία βάζουν στο στόχαστρό τους παιδιά και τα σημαδεύουν σε σημεία του σώματός τους που μπορεί να μην τα σκοτώσουν αλλά σίγουρα θα τα αφήσουν παράλυτα . Η αποκάλυψη έγινε από ισραηλινό γιατρό και είναι συγκλονιστική.

Ο Δρ Yoav Hoffman , γιατρός στη παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας της Δυτικής Γαλιλαίας , δήλωσε στους Times of Israel ότι η μονάδα έχει δεχτεί τουλάχιστον 25 σοβαρά τραυματισμένα παιδιά από τον περασμένο Ιούλιο . Όλα με πολύ συγκεκριμένους τραυματισμούς:

“Τραύματα από πυροβολισμούς από μια μόνο σφαίρα στην οσφυϊκή σπονδυλική στήλη” λέει ο Hoffman ,προσθέτοντας ότι " οι πυροβολισμοί δεν έχουν στόχο να σκοτώσουν , αλλά να προκαλέσει δυστυχία . Μπορούν να οδηγήσουν σε παράλυση ή σε αργό θάνατο “.

Ο ισραηλινός γιατρός είπε ότι δεν έχει δει ποτέ τέτοιους τραυματισμούς έξω από το πεδίο της μάχης . Συνεργάτες του αρχικά πίστευαν ότι οι κακώσεις νωτιαίου μυελού ήταν μια σύμπτωση . Αλλά όταν τα παιδιά έρχονταν με τους ίδιους τραυματισμούς το προσωπικό του νοσοκομείου συνειδητοποίησε τι συνέβαινε .

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ