Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Παράρτημα ΣΕΕΝΣΑ σε Μακεδονία και Θράκη

18.04.2016 | 07:44
Επιτροπή στη Μακεδονία και τη Θράκη συστήνει ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (ΣΕΕΣΝΑ) σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Όπως αναφέρει, η ίδρυση της πρώτης επιτροπής ΣΕΕΝΣΑ στην Περιφέρεια, ιδρύθηκε με  πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στη Μακεδονία - Θράκη και θα φέρει το όνομα ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ.
Δείτε τι γράφουν στο Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΕΝΣΑ Αθήνα 18/4/2016

Σήμερα ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ( ΣΕΕΝΣΑ ) έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώνει τη σύσταση της πρώτης Επιτροπής του, αυτήν της Μακεδονίας και Θράκης, που θα φέρει την ονομασία ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ.
Από την ημέρα ίδρυσης του ο ΣΕΕΝΣΑ, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις διαφορετικές συνθήκες που βιώνει ο κάθε συνάδελφος ανά γεωγραφική περιφέρεια, έχει ως προοπτική του την αποκέντρωση.
Μέσω της αποκέντρωσης, προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους συνάδελφοι της Π.Α. και του ΣΣΝΣ, που υπηρετούν εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, θα φτάνουν άμεσα στο σημείο αναφοράς τους, στην Επιτροπή της περιοχής όπου ζούνε και δραστηριοποιούνται.
Η κάθε Επιτροπή δύναται να συνεδριάζει και να εισηγείται θέματα των στελεχών της περιοχής ευθύνης της, αποτελώντας ουσιαστικά τη γέφυρα μεταξύ του εκάστοτε συναδέλφου με το ΣΕΕΝΣΑ. Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί η ΦΩΝΗ των συναδέλφων, όσο μακριά κι αν βρίσκονται από τα Επιτελεία, όσο ψηλά ή χαμηλά κι αν βρίσκονται στην ιεραρχία των Ε.Δ., να ακούγεται δυνατά κι αποφασιστικά.

Το προσωρινό Δ.Σ. της Επιτροπής ΣΕΕΝΣΑ Μακεδονίας και Θράκης ( ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ ) είναι:
Υπσγός (ΤΕΦ) Αναστάσιος Κ. Μπλάνος Πρόεδρος 6983501750

Σμίας (ΟΗΛΕ) Απόστολος Κουλιός Αντιπρόεδρος 6983508951

Ασμίας (ΕΑΑΔ) Νικόλαος Μπερμπεγιάννης Γεν. Γραμματέας 6983504556

Σγός (ΤΣΕ) Παναγιώτης Παράσχος Μέλος 6983501875

Σμίας (ΟΗΛΕ) Ηλίας Ευαγγέλου Μέλος 6983516022


ΤΟ Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ
Ανθσγος ( ΤΣΕ ) Σγος ( ΥΔΚ )
Ηλίας Κολλύρης Δημήτρης Ρώτας
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Ως πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που συστήνει ο ΣΕΕΝΣΑ –αυτήν την Μακεδονίας και Θράκης ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συνδέσμου και ιδιαιτέρως το Δ.Σ. για την τιμή που μας έγινε.
Θέλω να δηλώσω ότι ταπεινή μου φιλοδοξία, όπως και των συνεργατών μου, είναι να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο με την δημιουργία του ΣΕΕΝΣΑ.
Σκοπός του Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ είναι η παρουσία στο πλευρό όλων των συναδέλφων της Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και η άμεση προώθηση των προβλημάτων τους στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, καθώς και σε φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην επίλυση τους.
Όπλο και οδηγός μας είναι η διάθεση, το μεράκι και η επίγνωση του δίκαιου του αγώνα μας. Η προσπάθεια δεν μπορεί και δεν γίνεται από κάθε έναν μεμονωμένα, αλλά από όλους ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης. Όλοι μαζί σαν ένας. Αυτό έχει ανάγκη η Πολεμική Αεροπορία, αυτό έχουν ανάγκη τα στελέχη της.
Με την βεβαιότητα ότι τις προσπάθειες μας συνοδεύουν η στήριξή σας και η αγάπη σας, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που μας έχει ανατεθεί.
Απευθύνουμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν σε Μονάδες Μακεδονίας και Θράκης, για μια πιο δυναμική παρουσία και ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία προς όφελος όλων.

Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ

Πρόεδρος
Αναστάσιος Κ. Μπλάνος
Υπσγός (ΤΕΦ)

Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Μπερμπεγιάννης
Ασμίας (ΕΑΑΔ)

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ