Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Παραβιασμένη κορασίδα" η Τουρκία και από Super Puma

06.06.2014 | 00:11
Ξανά στο προσκήνιο η τακτική της Άγκυρας να επικρίνει - ψευδώς σε ό,τι τουλάχιστον μας αφορά -  Ελλάδα και Συρία ότι της παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της.

Το αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας σε ανακοίνωσή του  αναφέρει ότι ελληνικό ελικόπτερο Super Puma παραβίασε επί δύο λεπτά και δέκα δευτερόλεπτα τον τουρκικό εναέριο χώρο δυτικά της Σμύρνης στη χερσόνησο Καράμπουρουν  .
 
Στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου,  που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Yeni Safak και του πρακτορείου Ihlas, αναφέρεται επίσης πως έγινε παρενόχληση σε τουρκικά F-16 πάνω από το Χατάϊ. Τα αεροσκάφη εκτελούσαν πτήση περιπολίας και φέρεται να εγκλωβίστηκαν από πυραυλικά συστήματα SA που ήταν εγκατεστημένα στη Συρία, συνολικά επί 35 δευτερόλεπτα μεταξύ 14.07 και 16.30.
Ειναι σαφές και με τον συγκεκριμένο ισχυρισμό ότι η Τουρκία επιδιώκει να επιβάλει κλίμα έντασης με κάθε τρόπο και κάθε ...σενάριο...
 
Διαβάστε ακόμη:

Συζήτηση τώρα για το Αιγαίο με "πολιτική κανονιοφόρων" θέλει η Άγκυρα"Οδηγείτε σε κλιμάκωση και εκτροπή στο Αιγαίο" - Αβραμόπουλος προς Τούρκο υπουργό Άμυνας 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ