Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέλαση "κακογουστιάς" σε άδειους από πολίτες δρόμους! Νέες στολές αγημάτων για γέλια

25.03.2014 | 11:04
Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι επίσημοι στην μοναξιά τους μπροστά στην Βουλή , αφού επιθεώρησαν τ΄ αγήματα και κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, παρακολουθούν τις ΕΔ να παρελαύνουν και δεν δείχνουν να ενοχλοούνται από την απουσία αυτών για τους οποίους γίνεται η παρέλαση.

Από τα πρώτα αξιοσημείωτα; Έκαναν την εμφανίσή τους οι στρατονόμοι με την νέα μαύρη στολή τους . Και δεύτερο; Το ΓΕΕΘΑ επιμένει στο έγκλημα να εμφανίζει τα αγήματα απόδοσης τιμών με μια στολή που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη. Δυσάρεστη, Έχουν φορέσει χρυσά υπομασχάλια στ΄ αγήματα!!! Η κακογουστιά όσων είχαν την φαεινή ιδέα δεν περιγράφεται. Πιστεύαμε ότι μετά από τα αρντηικά σχόλια της πρώτης εμφάνισης αγημάτων με …υπομασχάλια κάποιοι θα άκουγαν στο ΓΕΕΘΑ. Δεν ακούνε τίποτα κι έβγαλαν τα αγήματα και στην παρέλαση με στολή η οποία δεν προβλέπεται πουθενά!!!

Ευτυχώς υπάρχουν και τα τσολιαδάκια όπως αυτό της φωτογραφίας να μας θυμίζουν το προαγματικό νόημα της Εορτής της 25ης Μαρτίου.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ