Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέλαση με "face control" κανείς δεν θέλει να δει! Εθνικές εορτές στα χρόνια της τρόϊκας

25.03.2014 | 00:01
Παρέλαση για τους επισήμους και τις τηλεοπτικές κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης και η σημερινή. Εικόνα ντροπής και θλίψης από χθες στο Σύνταγμα όπου έγινε η μαθητική παρέλαση. Εικόνα που απεικονίζεται με τον καλύτερο τρόπο στην φωτογραφία της eurokonisis, με τον κύριο να κλείνει τα μάτια μπροστά στο σκηνικό του παραλόγου . Η πλατεία Συντάγματος κλειστή από “κλούβες” των ΜΑΤ και τους δρόμους άδειους!

Οι παρελάσεις ήταν πάντα γιορτή για τον κόσμο. Και ειδικά για τα παιδιά. Ειδικά οι στρατιωτικές παρελάσεις στις οποίες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα άρματα μάχης,τα αεροπλάνα και βέβαια τους στρατιωτικούς. Τα όσα έγιναν τον Οκτώβριο του 2010 άλλαξαν τα πάντα στις παρελάσεις.

Οι “πριβέ” για πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους προκαλούν θλίψη. Κι ότι κι αν επαναφέρει ο Αβραμόπουλος σ΄ ότι έχει να κάνει με μηχανοκίνητα τμήματα και διελεύσεις αεροσκαφών, δεν θα επανέλθει η “γοητεία” των παρελάσεων που όλοι θυμόμαστε. Αν ανησυχούν τόσο για τις αντιδράσεις του κόσμου , οι πολιτικοί και οι επίσημοι, ας σταματήσουν να πηγαίνουν στις παρελάσεις! Όχι δεν συφωνούμε με την κυρία Ρεπούση σε καμία περίπτωση. Οι παρελάσεις μπορούν να γίνονται με λίγα χρήματα και πάρα πολλές γενιές Ελλήνων μεγάλωσαν με την λαχτάρα να έρθει το πρωί για να πάνε στην παρέλαση. Κανείς τους δεν σκέφτηκε ότι ήταν “μεταξικό κατάλοιπο”!

Το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνονται παρελάσεις κι όχι φαρσοκωμωδίες.

Είναι σκέτη ντροπή αυτό που συμβαίνει από το 2010 και μετά με τις παρελάσεις. Κι επειδή από τον περασμένο Οκτώβριο μας κοστίζουν και λεφτά μετά από την απόφαση για επαναφορά των μηχανοκίνητων καλό θα είναι η κυβέρνηση να αποφασίσει από τώρα τι προτίθεται να κάνει . Άλλες τέτοιες παρελάσεις φαρσοκωμωδίες δεν επιτρέπεται να γίνουν. Όχι μόνο δεν τιμούν τις εθνικές επετείους . Τις πρσβάλλουν βάναυσα.

Διαβάστε ακόμη:

Μήνυμα Ρεπούση για την παρέλαση - Τι έγραψε στο twitter


Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Τι θα παρελάσει πόσο θα κοστίσει 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ