“Οι Έλληνες προστάτευσαν τους στρατιώτες τους με στρατιώτες”, γράφουν οι Τούρκοι

Αναφορά στην “προστασία” στρατιωτών από στρατιώτες κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη κάνει η τουρκική εφημερίδα Vatan.

“Οι Έλληνες προστάτευσαν τους στρατιώτες τους με στρατιώτες”, γράφουν οι Τούρκοι

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναφορά στην “προστασία” στρατιωτών από στρατιώτες  κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη κάνει η τουρκική εφημερίδα  Vatan.

Με τον εύλογο  τίτλο « Τους Ελληνες στρατιώτες προστάτευσαν στρατιώτες» γράφει ότι η στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Εορτης του «ΟΧΙ» , έγινε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας.

Για πρώτη φορά στην ελληνική Ιστορία- γράφει –  η παρέλαση προστατεύτηκε από τους στρατιώτες. Περίπου 2.000 άνδρες των Ειδικών μονάδων  με αυτόματα όπλα είχαν «πλέξει» ανθρώπινο τοίχος για την παρεμπόδιση αυτών που προέβαιναν σε διαμαρτυρία στην λεωφόρο που έγινε η παρέλαση.Η παρέλαση που έγινε με ταχύτητα «εξπρές» κράτησε 25 λεπτά και οι παρακολουθούντες την παρέλαση κρατήθηκαν μακριά από την εξέδρα των επισήμων . Σημειώνεται επίσης ότι κατά την περυσινή παρέλαση , είχε διακοπεί η παρέλαση στην Θεσσαλονίκη.
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνική και τουρκική σημαία στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Χείμαρρος» ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη: Εξόχως προκλητικό το τουρκολιβυκό μνημόνιο

«Τι εννοούν όσοι μας παροτρύνουν να τα βρούμε με την Τουρκία και να συζητήσουμε τις έωλες απαιτήσεις τους;» διερωτήθηκε ο πρέσβης κ. Κούτρας

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας κάνει «άνοιγμα» στην Αίγυπτο: «Αν υπογράψει συμφωνία μαζί μας, θα κερδίσει 15.000 τ.χλμ σε σύγκριση με την Ελλάδα»

Η Άγκυρα δεν παρέθεσε στοιχεία ή υπολογισμούς για την εκτίμηση ότι η Αίγυπτος θα κέρδιζε θαλάσσια περιοχή μέσω συμφωνίας με την Άγκυρα